bigbossredskullz" /> Bardu brettspill og brunt drikke" /> Anarchy Blood Bowl League" /> 2d6 Norsk Warhammer Forum" /> Team Anarchy :: Vis Temaet - WARHAMMER WORLD Turneringer - til info
Team Anarchy Hovedsiden Team Anarchy
Det kaotiske forsøket på å organisere spilling innenfor Warhammer Fantasy Battles, Warhammer 40.000, Blood Bowl, Flames of War og mer!
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   Bli MedlemBli Medlem 
 ProfilProfil   Sjekk private meldingerSjekk private meldinger   Logg InnLogg Inn 

WARHAMMER WORLD Turneringer - til info

 
Start Nytt Tema   Svar på Tema    Team Anarchy Hovedsiden -> Turneringer
Vis Forrige Tema :: Vis Neste Tema  
Av Innlegg
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 31 Jul 2013 14:24    Tittel: WARHAMMER WORLD Turneringer - til info Svar med Sitat

Enhver GW gamer bør en gang i året valfarte til Nottingham og Warhammer World.

WARHAMMER WORLD KALENDER

Oslogutta (Capshaw og de) gjør dette som tradisjon hvert år til 40k Doubles Turneringa om høsten.

Jeg var med dem i fjor, og gjentar suksessen i år Very Happy
- I år er vi 12 stk som reiser, og skal også i år innom en musikal på fredags ettermiddag/kveld i London før vi kjører til hotellet i Nottingham.
- I år betaler jeg 3500 for reise og opphold, minus mat og reisen fra setermoen til oslo.

Det er nok for seint å hive seg med, men si fra hvis dere kan tenke dere å stå som backup eller bli med til neste år.

Bra motivasjon for å få malt, samt for å bli klar til More Dakka i tromsø to helger etter Wink Også er det ikke minst veldig gøy å spille mot massevis av andre likesinnede samt å konkurrere internt om beste plassering Smile
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 11 Sep 2013 10:37    Tittel: Svar med Sitat

Da er årets englandsturnering gjennomført.
Anbefaler alle å bli med til neste år Like it

Administrativt:
Det var spennende å være sjåfør denne gangen, det gikk overraskende greit å kjøre "on the right side of the road" som de sier... GPS'en sendte oss til forskjellige steder hver gang, men vi lærte å ikke høre på alt hun sa etterhvert..
Kjørte en Chevrolet (ble oppgradert), den var svær og det ble litt trangt i de små parkeringshusene de har i Nottingham...
Hotellet (4 stjerner) var bra, 900 pr pers for tre netter, digg frokost (full engelsk +) og svømmebasseng (som kun ble brukt en gang fordi jeg sto opp 1 time for tidlig første dagen pga manuell tidsinstilling på ipohnen min..).
Vi spiste ute lørdagskvelden på den faste italiensk steinovns pizzeria, nam nam Smile Stakehouse på søndagen, godt men ikke fantastisk.
Mandagen spilte vi et storslag med tidsforstyrrelser** på store forgeworldcitywallsbordet, mens vi ventet på at forgeworldbestillingene skulle komme.

**(Imperium holdt citywallen mot eldar/dark eldar og tau. Ble angrepet på to axer, hvorav den ene spilte litt raskere enn de andre og kom til runde 5 mens frontalangrepet var kommet til runde 3.. Spesielt, men moro)

Turneringen og resultater:
Jeg og Axel (Capshaw) spilte begge med hurtig sammensatte hærer med ferdig malte figurer, fordi vi begge ble nedjammet i jobb og andre ting de siste to ukene før turneringa og ikke fikk malt noe nytt/bra... For å spille med noe annet enn i fjor tok jeg med Space Marines, han spilte med grey knights.
Jeg stilte en alliert detatchement med min Chapter Master John Anderson og hans escorte (5 termies og landraideren "Tortoise Lux") samt 5 tactical marines i en razorback og en thunderfire cannon (malt ferdig ila fredagskvelden Like A Lot).
Axel hadde en Inquisitor, 2x5 grey knights, 2 servoskulls, 1 razorback og en dreadknight. Servoskulls kunne vi brukt bedre til å beskytte artilleriet vårt mot Tau deepstrikes...
Vi stilte altså med en nærkamphær med litt skyting.. Ikke særlig bra..
Termies dør fortsatt som fluer (hvertfall mine) både på overwatch (mista minst 2 ganger 2 stk på det...) og ved vanlig beskytning. Det eneste bra de fikk gjort var å drepe en riptide på assault i runde 1 kamp nr 4, samt trekke til seg mye oppmerksomhet..

Vi møtte Tau i hver eneste kamp, de jævlene kan å skyte... Som alliert hadde de 3xEldar, Orks og Chaos Space Marines. Tau Eldar komboen kommer man nok til å møte på mye fremover, de er battlebrothers og har masse bra synergieffekter pga det. Den ene Tau&Eldar hæren drepte vi kun en håndfull modeller fra fordi alle fikk 2+coversave (i ruinen de sto i) fra en av heltene, samt at alle tau fikk skyte supporting fire uansett hvilken rase som ble angrepet.. De hadde også en bastion i hæren, men den poppet jeg med multimeltaen på landraideren og drepten en av tre broadside suits som var inni (6D6 styrke 6 hits) Very Happy

Vi ble gruset i alle 5 kampene og kom på 11.plass nedenfra.. Ca 75.plass. Like A Lot Møtte et par trivelige folk da, og fikk mer fyll til fluffen på Scouti Vindici Chapteret mitt (som i hovedsak består av scouts fordi de fleste space marines er drept...).

Turneringen brukte ikke SWISS system i år Sad Helt random hvem man møtte. Vi møtte bare samme type hær (Tau&allied skytehær) som var litt dumt/kjedelig (hvor er de crazy morsomme hærene?? Kun cheesy vinne turnerings hærer..), og alle hadde vunnet alle kampene sine når vi møtte dem. Dette er det eneste vi var missfornøyd med under turneringa. Lærte at nærkamphærer er ut, skytehærer er inn, særlig med overwatch og supporting fire.

Har tatt noen bilder fra nesten alle kampene, så lager vel noen kamprapporter etterhvert.
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Vis Innlegg fra:   
Start Nytt Tema   Svar på Tema    Team Anarchy Hovedsiden -> Turneringer Alle klokkeslett er CET (Europa)
Side 1 av 1

 
Gå Til:  
Du kan ikke starte nye temaer i dette forumet
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Charcoal Theme by Zarron Media

Opprett ditt eget phpBB 2 forum gratis her | Personvern