bigbossredskullz" /> Bardu brettspill og brunt drikke" /> Anarchy Blood Bowl League" /> 2d6 Norsk Warhammer Forum" /> Team Anarchy :: Vis Temaet - Kamprapport fra fjorårets nasjonale North Africa kampanje
Team Anarchy Hovedsiden Team Anarchy
Det kaotiske forsøket på å organisere spilling innenfor Warhammer Fantasy Battles, Warhammer 40.000, Blood Bowl, Flames of War og mer!
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   Bli MedlemBli Medlem 
 ProfilProfil   Sjekk private meldingerSjekk private meldinger   Logg InnLogg Inn 

Kamprapport fra fjorårets nasjonale North Africa kampanje

 
Start Nytt Tema   Svar på Tema    Team Anarchy Hovedsiden -> Kamp Rapporter
Vis Forrige Tema :: Vis Neste Tema  
Av Innlegg
snusdaase
Ny medlem
Ny medlem


Ble Medlem: 12 Jun 2012
Innlegg: 4
Bosted: Rørvik

InnleggSkrevet: 12 Jun 2012 11:44    Tittel: Kamprapport fra fjorårets nasjonale North Africa kampanje Svar med Sitat

Fikk lyst til å legge ved en link til en av kamprapportene fra fjorårets nasjonale North Africa kampanje arrangert via www.2d6.no.

[size=150]Free for All i Siliana [/size](nok en gang)

Oppdrag: Free For All

Parter: 1200 poeng Bersaglieri vs US Rifle Company


Italienske styrker - Battaglione Bersaglieri
Bersaglieri Company
Bersaglieri Company
Self-propelled 75/18 platoon - 2 Semovente + 1 Carro comando
Carri Platoon - 3 14/41
Heavy AA platoon - 2 Lancia
FS - 3 Panzer III


Amerikanske styrker - US Rifle Company
Rfile Platoon
Rifle Platoon
Weapons Platoon
Machine-gun Platoon
Anti tank Platoon - 3 57mm
Tank Platoon - 5 Sherman M4
FS - 3 Sherman M4

Preludium
Det ble spillt et nytt slag i kampanjen nå på tirsdagen. Har hatt det travelt og ikke fått anledning til å legge ut en bat.rep før nå.
Denne gangen var det en ny motstander, men han valgte å bruke de samme amerikanerne som i forrige slag. Jeg spilte selvfølgelig Bersaglieri igjen. Det ble spillt Free for All igjen, ettersom det var en stund siden motstanderen min hadde spilt FOW. Jeg vant terningkastet og valgte dermed å angripe fra Kairouan igjen og inn i Siliana. Denne gangen brukte vi FS tropper.

Runde 1
Amerikanerne fordelte sine styrker noenlunde likt på hver av de to objektivene. Italienerne forsøkte å lage en overvekt med infanteri og tanks på min høyre flanke, og plasserte mine Panzer III midt på bordet. På denne måten kunne jeg evt. sende mine PzIII dit det åpnet seg enten en angrepsmulighet eller et behov for mer forsvar. Denne gangen var det for det meste Confident Veterans blant italienernes styrker. Som jeg håpet plasserte amerikanerne de fleste av sine tropper på samme side som jeg plasserte flest av mine. Da skulle det være god mulighet for å kunne holde denne siden en stund, mens jeg dirigerte mine styrker opp min venstre flanke og mot det relativt lett forsvarte amerikanske objektivet på deres høyre flanke.
Amerikanerne fikk starte, og begynte å bevege seg forsiktig mot min posisjon på min høyre flanke. Dette virket lovende, da jeg trengte litt tid til å få til et godt angrep på den andre siden av bordet. I min runde klarte Lanciaene å ta ut alle de tre FS Shermanene på amerikanernes høyre flanke. Nå var veien åpen for meg.
Runde 2
Amerikaneren fortsatte å bevege seg forsiktig mot italienernes høyre flanke, og fikk tynnet ut en del av mitt infanteri med bombekasterne. Italienerne omplasserte deretter sine styrker mest mulig uten for evt. spottere for amerikanerne. Videre begynte italienerne å flytte sine styrker på den andre siden av brettet opp mot amerikanernes lett bevoktede mål. Lanciaene omplasserte seg også for å kunne beskyte amerikanerne på deres høyre flanke. Amerikanerne der hadde nå gravd seg ned i håp om å kunne holde ut lenge nok.
Runde 3 - 4
Det skal sies før vi går videre, at vi hadde meget kort tid tilgjengelig for dette slaget, noe som ble avgjørende for slaget etterhvert.
Amerikanerne hadde nå fått sine Sherman langt nok frem til å begynne å beskyte italienerne som beskyttet målet på den italienske høyre flanken. 57mm AT-kanonene klarte å ta ut komando tanken til Semoventene, mens Shermantanksene bailet de to andre. I tillegg klarte de amerikanske bombekasterne å ta ut en av HMGene og to av AT-kanonene til Bersaglieritroppen.
I italienernes runde kjørte to av Carriene seg fast i skogen, og den siste Carrien klarte ikke å hamle opp med noen av Shermantanksene. Videre feilet Bersaglierenes nærkampforsøk på tanksene, ettersom det ble pinnet av Defensive Fire. Det så nå grymt ut for italienerne på denne siden av bordet.
Det ble nå sendt hasteordre fra denne flanken til italienerne på den andre siden om å raska på, hvis man hadde noe som helst håp om å kunne nå frem før det var for sent. PZIII hadde double-timet i forrige runde og var nå nesten nære nok til å kunne gå i nærkamp. Det ble åpnet ild fra både PzIII, HMG og AT-kanonene til Bersaglieritroppen og begge Lanciaene mot de nedgravde amerikanerne oppe på høyden. Derimot ble det eneste resultatet pinned down og ingen tap for amerikanerne. De hadde klokelig holdt seg helt i ro i skyttergravene sine og dermed oppnådd Gone-to-Ground. Italienerne var ikke nære nok til å kunne sende inn styrker i nærkamp i denne runden. Det ble dermed ekstra spennende i neste runde.

Runde 5 - siste runde
Nå hadde vi bare tid igjen til en runde (kanskje to), og begge styrkene spilte nå alle sine kort i håp om å kunne avgjøre dette.
Amerikanerne fortsatte sin beskytning av italienerne på italienernes høyre flanke. Heldigvis for italienerne, fokuserte Shermantanksene på infanteriet, da disse var fortsatt i stand til å gå i nærkamp igjen i sin runde. Italieneren mistet ingen menn i denne kuleilden, og ble kun pinned-down. Resten av det amerikanske infanteriet på denne siden av bordet avanserte nå også frem mot objektivet. Amerikaneren valgte å la være å gå i nærkamp med det italienske infanteriet ettersom de var redde for å miste sine tanks, samt at det var et lite håp om at det amerikanske infanteriet kunne nå frem snart. Videre var alt italiensk enten bailed, pinned eller bogged down. Dette måtte kunne gå bra for amerikanerne.
Den gang ei - Italienerne klarte både å unbogge alt, unbaile en Semovente og unpinne alle styrker. Dette ble benyttet ved at HMG-ilden ble rettet mot det avanserende amerikanske infanteriet, som dermed klarte å tynne ut rekkene noe og videre pinne dem. Videre klarte den ene semoventen og de 3 Carriene å ta ut en Sherman og baile en til. Bersaglieritroppen tok deretter seg av resten av Shermantanksene, og slo ut alle gjenværende av den troppen. Den italienske æren var nå gjenvunnet på denne siden av brettet.
På den andre siden av brettet ble det skutt med full styrke mot amerikanerne. Det ble denne gangen noen flere treff, ettersom nervøse GI's denne gangen ikke hadde klart å motstå fristelsen ved å skyte tilbake på italienerne. Nærkampen ble derimot ikke noe av, ettersom Bersaglierene var ennå en runde unna, samt at PZIII bogget to av sine tanks da de forsøkte å gå i nærkamp.

Nå var derimot den tilgjengelige tiden ute for oss, og vi ble enige om å avslutte slaget. Jeg er litt rusten på disse reglene, men ettersom ingen kompanier ble brutt og ingen objektiver ble tatt så er det vel en draw? Amerikanerne mistet to av sine tropper (FS troppen og den andre Shermantroppen). Italienerne mistet ingen av sine tropper. Dette betyr vel da at frontlinjen fortsatt er ved status quo ved Siliana?
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Vis Innlegg fra:   
Start Nytt Tema   Svar på Tema    Team Anarchy Hovedsiden -> Kamp Rapporter Alle klokkeslett er CET (Europa)
Side 1 av 1

 
Gå Til:  
Du kan ikke starte nye temaer i dette forumet
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Charcoal Theme by Zarron Media

Opprett ditt eget phpBB 2 forum gratis her | Personvern