bigbossredskullz" /> Bardu brettspill og brunt drikke" /> Anarchy Blood Bowl League" /> 2d6 Norsk Warhammer Forum" /> Team Anarchy :: Vis Temaet - [40k] The Ref sine Imperial Guard vs andre
Team Anarchy Hovedsiden Team Anarchy
Det kaotiske forsøket på å organisere spilling innenfor Warhammer Fantasy Battles, Warhammer 40.000, Blood Bowl, Flames of War og mer!
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   Bli MedlemBli Medlem 
 ProfilProfil   Sjekk private meldingerSjekk private meldinger   Logg InnLogg Inn 

[40k] The Ref sine Imperial Guard vs andre

 
Start Nytt Tema   Svar på Tema    Team Anarchy Hovedsiden -> Kamp Rapporter
Vis Forrige Tema :: Vis Neste Tema  
Av Innlegg
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 05 Jan 2011 21:47    Tittel: [40k] The Ref sine Imperial Guard vs andre Svar med Sitat

Her følger mine kamper med Imperial Guard.

Henter etterhvert inn tidligere posts hit, så alle mine IG kamper blir samlet i en tråd.
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy


Sist endret av The Ref den 21 Feb 2013 12:52, endret 4 ganger
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 05 Jan 2011 22:06    Tittel: Svar med Sitat

1500 pts vs Capshaw sine Grey Knights
Stardate 2011-01-02, i utkanten av Gaffa Hive, planet Aurobis

Terreng:
Gaffa teip er guds gave til menn Smile Vi lagde broer og høyder vha denne fantastiske teipen, over elver av blå A4 ark og i kombinasjon med klementinkurver og annet tilgjengelig pyntemateriale.


Blå bobler er IG, røde er Grey Knights (som har det meste sitt i reserve, med unntak av Land Raider Crusader og Stormtropper i murhuset). IG sitt lag 11 og autocannons er plassert på Gaffa Bridge

Styrkene:
IG infanteri (link til PDF kommer ila uke 2)

Oppdrag: Slave Raid, fra Battle Missions boka
Selv om det var et Dark Eldar mission ble det dette missionet pga terningkast (32). Vi fant ut at det uansett passet, fordi Grey Knights kunne være på jakt etter avhørsobjekter for inquisisjonen, mens mine IG heller ville ta Grey Knights levende enn å risikere straffen ved å drepe alle, slik at missforståelsen (mine IG har ingen grunn til å skulle bli angrepet av Grey Knights) kunne bli oppklart...

Målet er altså å ta flest fanger, som man gjør ved å vinne nærkamper, samt ved å utslette enheter som er innenfor 18'' av egne enheter. Et oppdrag som passer nærkampspesialistene Grey Knights veldig bra..

Kampens gang:
IG deployerer først, men deployerer mer spredt enn hva doktrinen dems tilsier. Med heavy wpn teams spredt langs hele bordbredden blir det vanskelig for Lord Commisar Balryck å holde orden på dem (med sin aura på 6'' for LD 10, mtp å utføre ordre fra Coy Cmdr)..
2nd Platoon avanserer som combined squad på vestsiden av elven, mens 1st platoon setter opp en forsvarslinje på østsiden av elven og på Gaffa Bridge som krysser elven.
2nd Platoon, støttet av mortar ild, får nedkjempet stormtroopers som har bunkret opp i murhuset nordvest i teigen, men de mister mesteparten av sine styrker når Grey Knights stormer ut av landraideren.
Når Ordnance offiseren slipper artilleri på egne lascannons på østflanken, mister IG sin beste mulighet til å ta ut terminators og land raider crusader, som sammen gjør stor skade etter at Grey Knight termies, ledet av Grey Knight Brother Captain Stern, teleporterer inn på den utsatte østflanken.
Autocannons får nøytralisert Grey Knight Dreadnaughten som kommer inn fra reserve, men særlig flere høydepunkter blir det ikke for IG, som til slutt alle ender opp i fangenskap hos Inquisitorene.

Resultat:
Grey Knights vinner, massakre
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy


Sist endret av The Ref den 06 Jan 2011 15:09, endret 7 ganger
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 05 Jan 2011 22:45    Tittel: Svar med Sitat

1200 pts vs Capshaw sin Daemon Host hær
Stardate 2011-01-03, i utkanten av Gaffa Hive, planet Aurobis

Terreng:
Gaffa teip er atter en gang guds gave til menn Smile Vi lagde broer og høyder vha denne fantastiske teipen, over elver av blå A4 ark og i kombinasjon med klementinkurver og annet tilgjengelig pyntemateriale. Dog et litt annet oppsett enn forrige kamp.


Rød bobler er Daemonhosts, Blå bobler er IG - boblene er ikke proporsjonale med styrkene nødvendigvis, men viser initiell ca posisjon.
Grønne sirkler med mørkegrønt inni er objektivene. Mørkegrå streker er stillinger, oransje sirkel med gult inni er orbital strike target posision, der den scatter fra (forklares seinere). PIT'en er en bunnløs kløft, teller som impassable terrain.


Styrkene:
IG infanteri, reserves (link til PDF kommer ila uke 2)

Oppdrag: Prepared Assault, fra Battle Missions boka
Dette må jo være noe av det artigste ekstra oppdraget som finnes.. Her får vi tre papirlapper på deling, som vi slipper fra 36'' over bakken i hver vår skytefase (IG får 2, fienden får 1 lapp). Så sprenger det der den lander, og jeg skal si vi ikke hadde kontroll på hvor de landet! Smile
I tillegg til disse lappene hadde capshaw skaffet orbital bombardement som sitt heavy support valg, og en av broene over Paper River var siktepunktet for denne støtten (se daemonhunters codexen, under heavy support, codexen ligger gratis på gw sidene under hæren daemonhunters)

Alle styrker må deployere, ingen reserver tillatt (untatt de som alltid har lov eller må selvsagt, i dette tilfellet en av Capsahaws assassins). Capshaw deployerer først, IG får første tur (det er jo en prepared assault).

Kampens gang:
Daemonhosts deployerer først, med inquisitor lord i terminator armour og retinue samt en Daemonhost i nordvest skogen, et stormtrooper lag nord for og i skjul av Center Hill og et stormtrooper lag ved nordøstre oppgang til Little Gaffa Bridge. 2 Daemonhosts deployerer også i nærheten av Center hill, en på vestsiden og en i skjul på nordsiden sammen med to assassins.

IG stiller opp 1st platoon, klok av skade, på linje sørvest i teigen, i god dekning bak storskogen. De er sentrert rundt Lord Commissar Balryck og Company Command Sqd'en for en effektiv ordregiving, fra venstre; Autocannons, mortar sqd 1 og 2, Lord Commisar, Coy Command Sqd med master of ordnance, Sqd 11 og 12 (begge med missil launcerhs). I vest er de flankert av ett lag fra 2nd Platoon samt sitt eget platoon cmd sqd, som skal rykke frem i dekning av deres ild.

Øst for Paper River avanserer to lag fra 2nd Platoon i combined squad, sammen med Presten Thompson og ledet av Commisar Buzz, dekket av de to missile launcher lagene og etterfulgt av 2nd Platoon sitt command Squad. Deres oppdrag er å ta seg over Little Gaffa Bridge (som er det tredje valgfrie objektivet) for å sikre objektivet nord for Center Hill. 4 ratlings har infiltrert seg frem til sørøstre oppgang til Little Gaffa Bridge og plukker en og en av daemonhost stormtroppene som er i skjul nord for Centre Hill med sin sniper fire. Missile Launchers, mortars og 2nd Platoons eminente grenade launcher skyttere nedkjemper raskt stormtrooper laget som er deployert i nordenden av Little Gaffa Bridge, og det synes som en lett oppgave å komme seg over. Little Gaffa Bridge her kun plass til to i bredden, så de 22 infanteristene avanserer over på lang rekke. Når de kommer til nordenden blir de overrasket av en assassin som plutselig dukker opp og flamberer dem, og mange dør. En innbitt kamp, hvor assasinen forsøker å holde broen mens 2nd platoon forsøker å bryte gjennom, utspiller seg i flere runder, før en flamer, de to sersjantene, Commissar Buzz og Prest Thompson til slutt aleine bryter igjennom, en seier som kostet dem dyrt, men som allikevel var en seier. 2nd Platoons cmd sqd blir igjen på Little Gaffa Bridge for å holde objektivet, mens den lille gruppen stormer frem og rydder vei foran objektivet nord for Center Hill, uten å rekke helt frem. Disse sikrer altså 1 av 3 objektiver, samtidig som de hindrer at objektivet nord for center hill faller i daemonhosts sine hender.
Capshaws orbital bombardment er ikke veldig treffsikkert, men er på det nærmeste 2 tomme unna å utslette 2nd Platoons command squad. Capshaws lapper var ved et par anledninger også nærme ved å gjøre stor skade på 2nd platoons lag som var på vei over Little Gaffa Bridge, men havnet (heldigvis for dem) i elva og gjorda da ingen skade på styrkene på brua som var 3'' over elva.

Samtidig, på vestflanken, vha flere Bring It Down ordre fra Coy Cmdr og god ildgiving fra autocannons, blir de tre daemonhosts, Inquisitor Lord'ens retinue og de to assassins som avanserer vest for Center Hill sakte men sikkert utslettet, mye også pga 1st Platoons Cmd Squad som holdt til nord i storskogen og flamberte og skjøt sine plasmavåpen mot daemon hosts før de nådde frem. 2nd platoon laget i vest, 21, gjør også en god jobb mot en daemon host og inquisitor lord'en, ved å nedkjempe dem begge i nærkamp.
En lapp fra oven utsletter en daemonhost like før den når 1st Platoon sine linjer.

I siste sekund får missile launcher lagene ordre om å rykke frem for å ta objektivet sørøst for Center Hill, og med ordre om å løpe når de akkurat frem til å sikre seg dette. De sikerer objektiv 2 av 3.

Resultat:
IG vinner, 2 - 0, og utsletter samtidig daemon host hæren, slik at de ikke har noen igjen til sin tur 5.
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy


Sist endret av The Ref den 06 Jan 2011 15:14, endret 2 ganger
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 06 Jan 2011 15:02    Tittel: Svar med Sitat

1550 pts vs Walle sine Dark Angels
Stardate 2010-11-06, sector 32, planet F445

Dark Angels:
Rhino with 5 secret killers inside
2 tactical squads with som juicy weapons
1 5man devestator squad
1 dreadnaught with autocannon and CCWpn
A Chaplain and 10 Assault marines in reserves

Imperial Guard:
Niflheim 13th Inf Reg, 8th Inf Coy

Objective:
The abandoned Outpost must be retaken. Set up a command post to control the area and report when it's clear for our heavier transport ships to arrive.

Terrain:

The Grey block to the WEST is a large bastion containing a vast webway portal, with unknown possibilities. SOUTH of the forest a tiny bastion will make a good pillbox for one team, controlling much of the area. The NORTH EAST tower is a controll tower, and will give an overview when controlling in the spacecrafts. The skyshield landing platform will be essential to land our heavy transports.
Controll of theese features are essential. Given your limited recourses, finding a good spot to controll them all would be the advicable tactics.
There are a few strongpoints, in the form of scattered aegis defence lines, that might help you pick out a nice spot.

Deployment:

The blue targetsights marks the two objectives (strongpoints). DA arrive from the NORTH, IG from SOUTH. IG deploys everything, and takes the first turn after moving the scout sentinel and scout valkyrie into positions.

Turn 1, IG:

The 8th company opens up with every weapon in their arsenal, killing 8 tactical marines and 3 devestators - ammunition used: 20 punisher gattling shells, 6 hvy bolter shells, one eradicator nova cannon shell, 4 hvy stubber shells, 6 mortar shells, 6 autocannon shells and 2 frag missiles. The scout sentinel use one krak missile to destroy the Rhino storm bolter weapon.
2nd Platoon, the rough riders and the valkyrie passangers (1plt Cmd sqd) get in position.

Turn 1, DA:

The Dark Angels quickly fire back, eliminating the rough riders and the taking out the eradicator nova cannon.

Turn 2, IG:

The IG commanders are astonished as they find out they've been firing upon their friends and allies, as they realise the electrical crackle and buzzing is the dark angels beeing teleported out of the area.

Later in the command post staff meeting:
"It seems apparent that the generals did not trust us to take the area and sent someone else as backup. A shame they did not tell us about it!

The area is secured, bring in the space ships."

(Walle had to leave, ending the game after turn 1)
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 06 Jan 2011 15:25    Tittel: Svar med Sitat

1165 pts vs Arend sine Black Reach Orks ++.
Stardate 2010-06-02, Outpost 511, Planet Sirowd Uck

Dessverre ingen bilder..

Oppsett:
Sieze ground (?, hvertfall 5 objectives) & Pitched Battle, IG begynner.

Orks:
Dette var orkene, 2x assault on black reach + en battle wagon
Nobz Mobs klarte ikke AB load å legge til i totalprisen..

Imperial Guard, deployerer først, skytterlinje:
Disse menneskenen forsvarte seg mot den grønne bølge.

Slagfeltet:
Noe smalt, med kun 36'' tvers over, ga oss kun 6'' å deployere i, men det funket fint. Lett spredte hauger og en vegg ga sporadisk dekning, mens et lite vann representerte en liten hindring (difficult ground) for fremadstormende orks og motangripende IG'er på den ene siden av slagfeltet.

Alle styrkene var deployert fra start.

Kampens hete:
IG begynner, og skyter et lascannonskudd i battlewagon'en slik at den blir vraket. Kjøretøyet blir altså ødelagt uten å ha fått gjort noe, men 10 ork boyz og en warboss kommer seg ut helskinnet. Denne warbossen dreper seinere en hel enhet (to sammenslåtte infanterilag samt en krigsprest, dvs mesteparten av 2.platoon) helt aleine allerede i første runde med nærkontakt... Den dreper 4 av dem, de øvrige får panikk og meies ned i kaoset etter å ha tapt initiativtest... Troppeledelsen ankommer raskt stedet og flamberer warbossen, ved bruk av en heavy flamer og en plasmagun, så balansen er gjenopprettet.

5 ork nobz, med farge, når frem til LR Eradicator'en og vraker den, etter at den har herjet på vannflanken en stund (tatt ut battlewagon, 6 ork boyz og et deffkopta for å nevne noe). Også disse blir dog flambert av troppeledelsen i 2.platoon, som hadde gjemt seg rett bak LR Eradicator'en, clean sweep på en runde skyting.

På motsatt flanke er LR Punisher'en (kommandert av tank kommanderen fra "The Ref", en annen punisher) til god støttet for 1.platoon. Den tar ut det meste av 5 nobz, 10 boyz og en warboss som var på vei over slagfeltet på den flanken (øst), og bruker deretter seg selv som dekning for troppeledelsen i 1.platoon slik at de kan ta objektivet ute i killboxen til de gjenlevende ork boyz'enes big shoota.

Aftermath:
Når kruttrøyken hever seg etter tur 5, er det tre gjenlevende ork boyz(med en bigshoota) på østflanken. De har kontroll på relestasjonen, det ene av 5 objektiv. 1.platoon Cmd Sqd har kontroll på objektivet i vannet, og 2.platoon Cmd Sqd har kontroll på objektivet ute i det åpne (med dekning fra punisher'en). Objektivet nær der battlewagon'en ble vraket er utenfor alles kontroll, det samme gjelder for det siste objektivet (en vraket warmachin spredt utover en høyde).
2.platoon er stort sett intakt, og på vei mot de to ukontrollerte objektivene.

Kort sagt, ORKS 1, IG 2.
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 06 Jan 2011 15:33    Tittel: Svar med Sitat

2000 pts vs Azmodai sine Eldar - Planetstrike
Stardate 2010-05-02, Webway bastion 32, Planet F445

Oppsett:
5 objektiver, 1 bastion med turret, en "dobbeltbastion"/webway, en skyshield landing pad og en destroyed ork battlewagon(for å få oddetall objektiver). Eldar begynner

Eldar:
En ukjent angrepsstyrke, benytt metoder for kjenning under bildetposten og se hva dere finner. Det ryktes at noe tilsvarende vil angripe en annen sektor innen kun kort tid..

Azmodai skrev:
HQ
Autarch - Swooping Hawk wings, mandiblasters, Fusion Gun, scorpion chainsword
Farseer - Doom, Guide, Witchblade, shuricen pistol

Elites
6 Striking Scorpions inkl Exarch.
6 Howling Banshees inkl Exarch
5 Fire Dragons inkl Exarch in Wave Serpent

Troops
10 Dire Avengers inkl Exarch in Wave Serpent
10 Guardians + Brigth Lance & Warlock

Fast Attack
6 Swooping Hawks inkl Exarch
1 Vyper v/Brigth Lance

Heavy support
3 War Walkers
1 Wraithlord
5 Dark reapers inkl Exarch

God på kjenning... Smile

Azmo


Imperial Guard Defenders:
Valkyrie med rocket pods, las cannon og doorgunners
10 Stormtroopers med Flamer og Grenade Launcher i valkyrien
Platoon nr 1, med HQ (vox, medic, plasma cannon, banner), 3 inf squads m 1 GL, 2ML og 2Sniper, 1 commisar og to mortar lag.
1 Leman Russ Punisher med heavy stubber og las cannon
Coy HQ, med banner, medic, vox og GL, 1 Master of Ordnance samt 1 officer of the fleet
Platoon nr 2, med HQ (vox, medic, GL og Heavy Flamer), 3 inf squads med 1 Flamer, 2 GL og 1 autocannon lag.
3 Scout Sentinels, med 2 flamere, 1 Missil Launcher samt to HKM.
6 Roughriders, med 2 meltaguns og 4 jaktlanser.

Slagfeltet:
En tre etasjes bastion med en svær portal/webway-inngang utgjør objektiv nr 1 og 2 på en høyde. En skyshield landingpad utgjør det tredje objektivet, mens en bastion med et kanontårn utgør det fjerde objektive på høyden. Nede på sletten er det en utskutt ork battlewagon som utgjør det femte og siste objektivet.
Aegis defence lines fullfører kringvernet på høyden.

Kampens hete:
9 firestorm bombardements starter kampen, men gjør lite skade. Med unntak av et ekstra krater på bakken, er det få synlige skader etter bombardementet.

Punishern'n gjør seg godt som reserve, og klarer å holde eldars unna det orke objektivet.

2 IG inf lag har slått seg sammen med en commisar og blitt til 21 mann, i første runde med nærkamp mot striking scorpions mister de 7. Etter 2 runder til er det bare commisaren som står igjen..

Landingpad'ens 4+ invulnerable save til de oppå kommer godt med, men til slutt kommer en autarch seg opp på den og får tak i Quad autocannonen. Da ble det litt værre å være IG med sikt til landingpad'en.

En Lord Commisar styrker forsvaret rundt turretbastionene med sitt lederskap, og gjør autocannonlaget relativt effektive.

Wraithlord'en kommer seg i basekontakt med webwaybygget, og tar ett poeng. Autarchen holder landingpad'en, mens firedragons holder turretbastionen som de først har skutt i filler. IG Coy Cmd holder andre halvdel av webwaybygget, mens "The Ref" (punisheren) holder orkeobjektivet rent for lavpansrede eldars.

Aftermath:
Eldar vinner 3-2.

Bilder:

Objektiv nr 5, ork battlewagon, tidligere oppskutt av bastionen med kanontårn.

Klokka 22:22:
Eldar tur 1 ferdig, etter å ha fjernet våpene på kanontårnet. IGs infanterireserve ankommer.

Roughriders angriper eldar walkers, 31 infanterister (herav 10 stormtropper) utsletter dark reapers, en stk plt hq angriper skimmeren på motsatt flanke med sine plasmavåpen. Sentinel angrier swooping hawks med HF, og utsletter alle untatt exarcen og autarken.

Klokka 23:39:
Eldars tur 2 begynner.

Overblikk. Objektivene er merket med objektivmarkører fra apokalypsemarkør settet, grønne lysende dingser. Plattformen utgjør ett, webway/portalbygget utgjør 2, bastion med kanontårn(strategem) utgjør ett, mens en oppskutt (av kanontårnet) ork battlewagon utgjør det femte objektivet slik at det ble et oddetall objektiver.. Smile


Eldar striking scorpions kontrer infanterireserven, de 21 IG infanteristene hiver seg på bakken for bare 2 skudd... Eldar guardians fokuserer derfor sine skudd mot stormtroppene..


Rough riders tok i tur 1 ut to walkers, plt hq tok ut skimmeren, men møter nå på passasjerene.


Swooping hawks autark og exark hopper opp på landingplattformen og er dermed innafor 4+ coversavebobla, nå kan ikke den redde IGene lenger...Striking Scorpions angriper det nå 19 mann sterke IG infanterilaget. I første angrepsrunde dreper de 7 av dem...

Klokka 01:14:
Tur tre'ish.

"The Ref", en leman russ punisher, ankommer som støtte for infanteriet som er i trøbbel. Punisheren skyter opp eldar guardians, og støtter stormtroppenes tilbaketrekning som da har mistet 7 av sine etter å ha oppnådd imobilisering av skimmeren innenfor rekkevidde.. Av den opprinnelig 21 mann sterke infanterireserven er det nå kun 3 igjen som holder stand mot eldar striking scorpions. To sersjanter og en commisar.


Forsvaret av høyden har begynt å smuldre, og ingen får gjort særlig mye med wraithlorden som tusler sakte men sikkert mot webwayen/portalbygget.


Valkyrien "Mad Dog" ankommer feltet

Klokka 02:32:
Tur 4'ish.


Valkyrien "Mad Dog" får med sin lascannon tatt ett wound fra wraitlorden. Striking scorpions er ferdige med infanteristene, commisaren var sistemann som beit i bakken, og tusler videre mot punisheren for å sikre seg orkeobjektivet. Det er et singing spear på den blå karen der.. Punisheren har imellomtiden fjernet alle våpnene på eldar jetbiken.

Klokka 02:50:
Tur 5.

Autarcen på landingsplattformen har begynt å bruke quad kanonen til å skyte opp IG med... IG Coy HQ klarer å holde den en delen av webway portalen. Eldar firestormdudes holder den oppskutte bastionen. Wraithlorden har en fot på del to av webway portalen og sikrer det objektivet, mens "The Ref", punsheren, holer stand ved ork battlewagon objektivet.


Det er slutt etter tur 5. 3-2 til Eldar.
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy


Sist endret av The Ref den 06 Jan 2011 15:49, endret 1 gang
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 06 Jan 2011 15:39    Tittel: Svar med Sitat

1500 pts vs Azmodai sine Eldar
Stardate 2010-03-17, sector 32 WEST, planet F445

Oppsett:
Sieze Ground & Pitched Battle, Eldar begynner

Eldar, deployerer først og begynner, angriper fra sør:
Autharch; Mandiblasters, scorpion chainsword, fusion gun og swooping hawk wings.
Farseer; Doom og Mind war.
3x Warlocks; 2x Singing spear, embolden, enhance, destructor

10x Dire Avengers; Exarch m/2 shuriken catapults, bladestorm i Wave Serpent.
20x Guardians; Brigth lance

6x Swooping hawks; Exarch m/sunrifle

5x Dark Reapers; Exarch m/Eldar missile launcher, crack shot
3x War Walkers; 2x Brigth lance, 2x scatter laser, 1 shuriken cannon, 1 star cannon
Wraithlord; flamer, shuricen catapult, shuriken cannon.

Imperial Guard, deployerer sist, i nord:
Valkyrie med rocket pods, las cannon og doorgunners
10 Stormtroopers med Flamer og Grenade Launcher i valkyrien
Platoon nr 1, med HQ (vox, medic, plasma cannon, banner), 2 inf squads m 1 GL, 1ML og 1Sniper, 1 commisar og et mortar lag.
1 Leman Russ Punisher med heavy stubber og las cannon
Coy HQ, med banner, medic, vox og GL, samt 1 Master of Ordnance
Platoon nr 2, med HQ (vox, medic, GL og Heavy Flamer), 2 inf squads med Flamer, 1 autocannon lag.
3 Scout Sentinels, med 2 flamere, 1 Missil Launcher samt en HKM.

Slagfeltet:
En tre etasjes bastion med en svær portal/webway-inngang utgjør objektiv nr 1 i vest.
En skyshield landingpad utgjør objektivet i center av slagfeltet.
High ground, dvs terreng med overhøyde, i øst er objektiv nr 3.
Rester av en forsvarslinje er representert ved delvise aegis defence lines litt hist og pist.
En liten skog har klart å vokse opp i nord-øst.
Tre nedslagsfelt / kratere utgjør sporadisk difficult ground.

Infiltratører:
IG Stormtroopers er på infiltrate mission denne gang, og kjører infil direkte opp på parapeth'en til bastioene, og kontester allerede fra tur null dette objektivet.

Kampens hete:
Valkyrien og sentinellsquadronen kjører scoutmove langt inn på østflanken, da eldar styrken er konsentrert fra senter og vestover.

Kampen begynner med at eldartroppen på 20 gærninger skyter sitt ene sveveplattformbaserte våpen mot Leman Russ Punisher'en. Det ene våpene er dog en starcannon.. KABLAM!! Punisher'en eksploderer før tåken har lettet.

Dark Reapers ser IG firebasen i nord-vest hjørnet, og skyter med en granat som unngår den fantastiske dekningen IG'ene er bak. Det forsvinner fort mye av et infanterilag. Forøvrig er det mest flytting på Eldar.

I IG tur 1 er sinnet i kok, men hevnen søt, når et platoon kommandolaget som har hoppet av valkyrien skyter et plasmaskudd mot eldar skimmer'en. KABLOFF! Plasmakanonen eksploderer og IG er en mann mindre.. Like etter høres dog et kraftig brak, i det sentinel'ene skyter sine misiler inn i skimmeren. Kjøretøy nr 2 er ute av kampen, og den tar med seg noen av pasasjerene. 20 man i et kombinert inf lag stormer sørover på østflanken, for å nå aegis forsvarslinjen mellom landing pad og overhøyde objektivene.

Kort sagt, høydepunkter og blemmer:
Østflankens stormangrep fra IG sin side blir holdt nede i X antall turer, til det etterhvert uslettes, med kraftig ild, da infanteristene blir overrasket av raskt tilkommende eldarstyrker som skaffer seg gode skuddfelt. Disse to objektivene renskes av Eldar, men de klarer selv bare å holde plattformen.

IG medic'er redder platoon og coy kommandolagene flerfoldige ganger, ved at de selv klarer gone to ground saving throwet (6+).

Swooping hawks gjør kjapt has på divers IG infanterister, når de først finner ut at det er lurt å angripe i nærkamp..

Stormtroppene som har infiltrert objektiv #1, holder ut til siste slutt (runde 7). De får etter mye om og men selskap av 3 gjenlevende infanterister, de siste tre av alt som ble deployert på bakken / i terrenget. Tre mann bare? Det er jo mer en nok for å sikre seg objektivet for en helt rettferdig uavgjort, særlig når de er tapre nok til å ikke løpe sin vei! De har tross alt kontroll på det viktigste objektivet, webwayportalen..

Aftermath:
En "meget bra" utført operasjon fra IG sin side. Noen tap er man nødt til å forvente.

The Emperor Protects!

Azmodai skrev:
Er vel noen nyanser som du ikke fikk med... Embarassed

Swooping hawks, med noe støtte fra Dire Avengers ryddet min høyre flanke fullstendig. Blandt annet ildstøtten som var plassert her(BK).

Guardians stod imot MYE innkommende ild, men tok allikevel det sentrale objektet.

Og sist, men ikke minst, alt IG som ikke kom seg opp i tårnet ble funnet igjen med tydelige merker at utallige laser treff. Eller delvis oppkuttet som av en storm av knivblader... Very Happy

Azmo


The Ref skrev:
Hmm, du pynter litt på det du også ser jeg Wink Din høyre flanke fikk også god hjelp av en wraithlord og en autarch :P

Jeppz, those bastards...

Ja, og det var ganske mye IG som ikke kom seg opp i tårnet... En taktisk offring Wink


Azmodai skrev:
Noen (dårlig)bilder fra kampen...


Tror alle er tatt omtrent samtidig... (the Ref lager litt skygge...)

Azmo

_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 06 Jan 2011 15:43    Tittel: Svar med Sitat

1500 pts vs Fruen sine Necrons
Stardate 2010-03-07, The Grasslands, Planet F445

Oppsett:
Annhiliation & Pitched Battle, IG begynner

Necrons:
4 lag a 12 warriors, 2 monolither og en lord med resurection orb og nightmare shroud.

Imperial Guard, fra vest mot øst:
Valkyrie med rocket pods, las cannon og doorgunners
10 Stormtroopers med Flamer og Grenade Launcher i valkyrien
Platoon nr 1, med HQ (vox, medic, plasma cannon, banner), 2 inf squads m 1 GL, 1ML og 1Sniper, 1 commisar og et mortar lag.
1 Leman Russ Punisher med heavy stubber og las cannon
Coy HQ, med banner, medic, vox og GL, samt 1 Master of Ordnance
Platoon nr 2, med HQ (vox, medic, GL og Heavy Flamer), 2 inf squads med Flamer, 1 autocannon lag.
3 Scout Sentinels, med 2 flamere, 1 Missil Launcher samt en HKM.

Slagfeltet:
IG på linje i dekning bak aegis defence line (4+ cover for denne kampen) i sør av slagfeltet. De passer på nordre flanke av sin leir. Plutselig kommer det en drøss necron warriors, flankert av 2 monolither (en på hver flanke) med en lord i center fra nord. Ordre ropes om å gjøre seg klar for å kjempe til siste mann.

Kampens hete:
Necrons marsjerer mot IG hæren som skyter med alt de har fra bak dekning.

Valkyrien mister las cannon i første necron tur, da den kom litt for nærme den ene monolithen.

Til tross for massiv ild fra IG, inkludert en del heftige templates våpen, er det ikke mange necron krigere som faller. De fleste necron krigere reiser seg også opp igjen når det blir dems tur.. De som ikke kommer tilbake får et nytt forsøk ved å bli teleportert gjennom portalen.

Partikkelpisken til monolithen utsletter hele Coy HQ'et i tur 2, med unntak av Master of Ordnance'n, og gjør samtidig et lite innhogg i de nærmeste infanterilagene.

Stormtroppene dør en heroisk død når de som er igjen av dem stormer inn i nærkamp med necron krigere på vestflanken.

Aftermath:
Når klokken når midnatt forsvinner plutselig alle Necrons ut til det intet de kom ifra. Med 14 konfirmed kills, en lettere skadet valkyrie, og kun mindre personelltap (ca 18 falne) jubler de gjenlevende IG soldatene for at de fortsatt er i live. Jubelen er dog noe kort og preget av nervøsitet, da det statistisk sett var veldig tidlig i kampen for at necron'sene skulle trekke seg tilbake...
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
RedSkullz
Administrator
Administrator


Ble Medlem: 13 Jan 2008
Innlegg: 2545
Bosted: Populært kalt Mordor..

InnleggSkrevet: 10 Jan 2011 22:31    Tittel: Svar med Sitat

Har ikke slettet de andre trådene men ført dem over til søppeldynga her på TA. Kan jo ikke ødelegge stats`a våre :wink:

R
_________________
Bloggen min, bigbossredskullz Smile

Stuart skrev:

Your logs always manage to inspire me -- you're a pro kitbasher and you tend to create a very unique esthetic with your models.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 15 Jan 2011 11:15    Tittel: Svar med Sitat

Smart Smile
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Vis Innlegg fra:   
Start Nytt Tema   Svar på Tema    Team Anarchy Hovedsiden -> Kamp Rapporter Alle klokkeslett er CET (Europa)
Side 1 av 1

 
Gå Til:  
Du kan ikke starte nye temaer i dette forumet
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Charcoal Theme by Zarron Media

Opprett ditt eget phpBB 2 forum gratis her | Personvern