bigbossredskullz" /> Bardu brettspill og brunt drikke" /> Anarchy Blood Bowl League" /> 2d6 Norsk Warhammer Forum" /> Team Anarchy :: Vis Temaet - The Ref's byggeblogg
Team Anarchy Hovedsiden Team Anarchy
Det kaotiske forsøket på å organisere spilling innenfor Warhammer Fantasy Battles, Warhammer 40.000, Blood Bowl, Flames of War og mer!
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   Bli MedlemBli Medlem 
 ProfilProfil   Sjekk private meldingerSjekk private meldinger   Logg InnLogg Inn 

The Ref's byggeblogg
Gå til side 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Neste
 
Start Nytt Tema   Svar på Tema    Team Anarchy Hovedsiden -> Hobby
Vis Forrige Tema :: Vis Neste Tema  
Av Innlegg
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 15 Jan 2008 19:38    Tittel: The Ref's byggeblogg Svar med Sitat

Hei, og velkommen til mine byggeprosjekter Cool
En del av inleggene vil i starten bli på engelsk pga at jeg akkurat har startet å føre blogg på da Warpath.

Først min langsiktige plan slik den ser ut i januar 2013:
The Ref skrev:
Viktig å ha fokus på de rette tingene vettu Smile

Jeg har delt inn hobbyen i hovedprosjekter:
1. Necrons
2. IG & SM allianse
3. Dwarfs
4. WoC (& Goblins allianse kun fluffmessig)
5. Bloodbowl
6. Annet


Status hovedprosjektene er:
1. PÅ PAUSE: Manglet å bygge og male 10 modeller for å ha en ferdig malt hær på ca 7000 pts. Så kom den nye boka, og hovedprosjektet ble lagt på is (Mine necrons er altså i stasis på en eller annen ukjent toomb world, så får vi se når de dukker opp igjen). Jeg har kjøpt inn ca en av hver nye enhet ifm det slippet for å kunne gjøre endringer når prosjektet tas opp igjen.

2: AKTIVT / HOVEDFOKUS:
For å få enhetlig maleskjema har hele tiden min plan med IG&SM alliansen vært faseinndelt, med prioritet på IG foran SM:

Fase 1: bygge det jeg vil ha (skrape moldlines, bore geværhull osv tar tid), og så grunne det så det er spillbart og for et felles utgangspunkt for fase 2 & 3..
Fase 2: Male IG.
Fase 3: Male SM.

Nå er det Fase 2 som er fokus, da jeg har fyllt opp alle org chart choises for IG hæren min med sånn ca det jeg vil ha. På SM har jeg så mye at jeg må innom fase 1 igjen med dem seinere.
For å få litt variasjon, samt finne frem til maleskjema da fase 2 nærmer seg slutten, har jeg startet såvidt litt på fase 3 også.

3: PAUSE: Dvergene er min hovedhær i WHFB, med egen borg og greier. Dette var også min første hær innen WarHammer hobbien (kun blodbowl før det). Her er det meste ferdig bygd. Her vil fokus kun være å male til evt turneringer jeg skal på. Digger modellene, men det er en litt statisk hær og ikke like artig å spille med da jeg aldri blir utfordret på siege fronten. Fantasy generelt er også litt for petimeter, med templates til å legge på fiendens enheter osv for å finne ut hvor man kan stå i forhold til hvor de ser osv.. Liker det ikke, det er mye bedre med et spill hvor man spiller, og ikke måler opp med millimeterpresisjon.

4. PAUSE: WoC ble kjøpt inn ifm siste regelbokslipp. Dette er et kosesegprosjekt, med enheter som jeg liker og ikke som nødvendigvis er bygd/kitet opp for turneringsspill. Dette prosjektet besøker jeg en gang i blandt, og med det nye WoC bok slippet nå førstkommende lørdag vil jeg nok bli fristet til å kikke innom dem igjen ila sommeren.

5. PAUSE: Dette er i min mening det kuleste spillet som jeg spiller, fordi det er det eneste som har en slags kampanje funksjon (AnBBL sidene). Dvs utvikling over tid, historiefortelling underveis iformav kamprapporter osv. Dette er også det første spillet fra GW jeg begynte med, og jeg har holdt på siden jeg gikk på videregående med dette. Dette spillet er sånn som er dritkult i 1-4 år, så trenger man en pause på 1-4 år. Akkurat nå er jeg i pausemodus, da det dabbet litt av med deltakelse osv mot slutten av forrige aktive periode. Kanskje får vi til en kort sessong ila 2013, hvem vet Smile Dette ble enda artigere etter jeg flyttet nordover, da vi plutselig var mer enn to spillere og kunne lage en serie osv. Når det funker og deltakelsen er på topp, sånn som Sessong IV tror jeg, er dette spillet på sitt beste. På sitt værste har man høye forventninger som blir knust serierunde etter serierunde, enten mtp deltakelsen eller mtp egne resultater Razz

6: SPORADISK: Her inngår spill som eksempelvis Battlefleet Gothic, Auronautica Imperialis, Dreadfleet, Støping av ting og tank, Bygging av skip og terreng til warhammer og annet. Her er det kun lyst og motivasjon og variasjonsbehov som utløser aktivitet, men det står ikke i veien for innkjøp så man har det for evt fremtidige utforskninger..

Til slutt:
Så, der er det, mine prosjekter og mitt grunnlag for å være syk samler. Så lenge jeg holder meg innenfor dette så tenker jeg at det er greit.
Jeg har vært flink å kvitte meg med andre ting som ikke inngår i hovedprosjektene, slik at fokus kan bli bedre brukt..


Deretter kommer en oversikt over alle mine bloodbowl tråder i Talkfantasyfootball.org, der må dere være registrert for å komme inn å kikke.. Uansett kan dere jo se ferdig malte BB figurer på AnBBL sida da Smile

Bloodbowl:
Sitat:
For BB I use talkbloodbowl.com, so I'll only list them with a link:
(you need to be registered at TBB for theese links to work)

AnBBL projects:
The AnBBL Champions' Trophy
The AnBBL Coin Contest (also map and background for AnBBL here)
SC Champions' Trophy & NC Champions' Trophy

My BB Teams:
Kadrin Kazad Nutcrackers, my dwarf team
Live roster KKN
Kadrin Kazad Nutcrackers' home stadium

Battling Cobras, my vampire team
Live roster BC

Firey Tigers, my new edition humie team
Live roster FT

Myklagaard Hounddogs, my Norse team
Live roster MH

Moscow Marines, now dubbed Purple Bluebirds - old humie team
Live roster PB

Other BB projects:
Duftham Skulltakers, a birthday present
Team info @ AnBBL
Necromunda:
Et annet nittigritti detalj spill er Necromunda. Dette gjengspillet er egentlig et sted man lager sine gjenger og sloss mot andre gjenger. Min "gjeng" her er politmen, dvs Enforcers, og med dem spiller jeg mest for å opprettholde lov og orden. WIP tråden min på disse ligger på The Underhive, og distriktet mitt heter The 13th Precinct.

Jeg legger inn andre prosjekter i poster under, fortløpende og etterhvert, som de sier i sandefjord... Hehe.

Mordheim:
Et tredje nittigritti detalj spill er Mordheim. Der har jeg begynt på to gjenger samt å bygge et havneområde..
Her er min Mordheim WIP tråd.

40K lister:
40K IG 750pts
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy


Sist endret av The Ref den 01 Aug 2013 12:05, endret 12 ganger
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 15 Jan 2008 20:10    Tittel: Svar med Sitat

Så vare første byggeprosjekt ut, Kadrin Kazad:
Kadrin Kazad betyr "Mountain Pass Fortress" på dvergs, i henhold til dvergenes alfabet "Klinkarkhun" fra dvergeregelboka. Mitt Kadrin Kazad vokter et fjellpass som gjør reisen mellom området for South Conference og North Conference i AnBBL mye kortere. Trøbbel i Kadrin Kazad betyr trøbbel for serieavvikling når det kommer til kamper mellom SC og NC lag. Som oftest har dette kun en effekt mot AnBBL Champions' Finalen, som er den største kampen som spilles mellom vinneren i NC og vinneren i SC. Det er ikke alltid dvergene liker deltakerne, og da skjer det "ulykker" som gjør at finalen må trekkes. For sesong IV ble hovedtunnelen i Kadrin Kazad rammet av flom som følge av høy vangang i underjordiske kanaler, da en uheldig gruvearbeider kom til å slå hull på en slik åre.

Bygget fra scratch, her er beviset, det eneste WIP(work in progress) bildet jeg har... :


Her er sulamitten ferdig og komplett, tok omtrent like lang tid å bygge som et ordentlig slott(bildet over er tatt 1.1.2002), men jeg var bare én bygger da... :


Så, da ere bare å kommme å prøve å ta det, for alle dere som er fantasy fans... Jeg har ikke så stor hær der enda, så det er fortsatt mulig å breach the walls Smile

Neste byggeprosjekt i Kadrin Kazad serien blir en 60x60 spilleplate for warhammer skirmish, med den andre enden av Kadrin Kazad på. Der blir det kun én mur(ca 12 tommer med en port i), men til gjengjeld er veien frem dit for trang til at en hel hær kan maskjere inn og stien er for ruglete til at warmachines som rambukker på hjul og tilsvarende kan brukes. Uansett vil det være en arena for å trene "scale the walls", varm olje og andre siege taktikker.

Så gjør klar!
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy


Sist endret av The Ref den 24 Mar 2009 12:37, endret 2 ganger
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
RedSkullz
Administrator
Administrator


Ble Medlem: 13 Jan 2008
Innlegg: 2545
Bosted: Populært kalt Mordor..

InnleggSkrevet: 15 Jan 2008 20:12    Tittel: Svar med Sitat

Er jo for tiden "ute" av WHFB men jeg kunne godt brukt en kveld på å drikke kaffe mens en horde med Skavens prøvde å ta borgen din Wink

R
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Draco
Veldig aktiv medlem
Veldig aktiv medlem


Ble Medlem: 16 Jan 2008
Innlegg: 327
Bosted: Tromsø

InnleggSkrevet: 16 Jan 2008 22:37    Tittel: Svar med Sitat

Jeg har en horde med Skaven, men mangler rett utstyr for å komme meg under/ gjennom/ over disse murene. Det er bare et spørsmål om tid før murene er brutt.

D
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 17 Jan 2008 15:43    Tittel: Svar med Sitat

Hehe, pga vollgrav kommer du hvertfall ikke under Smile

Gjennom og over derimot skulle være enkelt, bare å svømme og klatre det...
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 24 Jan 2008 18:51    Tittel: Svar med Sitat

Her er mitt "Fort N'Orx", som kan brukes ifm warhammer skirmish, warhammer warbands eller som et bygg i vanlig warhammer fantasy. Kan sikkert også benyttes innemellom til 40K, men det er vel neppe noen trær igjen der noe sted til å rettferdiggjøre fortets byggematerialer...

Har en liten krigsbande med goblins og en kjempe som kan bruke dette som sitt tilholdssted SmileTekst fra warpath ifm Fort "N'Orx":
Sitat:
Since the photoes were taken I've painted the base in structure paint, sprayed the whole thing black and added a wire/rope for keeping balance when walking up to the "tower". I'll add "trophies" from the "tower" as I get bitz and as they are aquired through gaming(heads of defeated foes etc). I might add some gobling carcasses for each loss.. or some damage to the walls, or something to help me remember I lost a game..

I think this will act as a superb fortress in WHFB warbands (500 points take the castle thingy) and other small scale siege games(like skrimish provide).

Also maybe a tiny hideout for my goblin cavalery... (10-12 wolfriders, a wolf chariot and a giant)

_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 24 Jan 2008 23:06    Tittel: Svar med Sitat

Nå må dere begynne å bygge og male skip! Wink

Her er min oversikt over "Cecilie" til bruk i "naval battles", etter ship ahoy regler fra generals compendium boka:

The Enlisted Crew er en total på 1269 poeng pluss runer til kanonene. Så da kommer jeg opp i rett under 1500 poeng (i henhold til vanlige regler for utvelging av tropper opp til 2000 poeng, har det antallet jeg har lov til av hver troppetype altså)

Har basert meg på at det skal være et medium stort skip, selv om det faktisk er 18,5 tommer fra ende til ende. (dere vil vel ikke at jeg skal kunne sette 3 kanoner pr dekk samt ha enda flere damage points over alt heller regner jeg med...)

Det er altså letter å senke skipet (ta 10 liv fra skroget) enn å stoppe det(ta alle seil eller alle master). Evt kan dere jo bygge et enda større eller like stor skip som dere kan "ram"e med, da stoppes det også Wink

Hadde vært tøft å prøve et slag mot andre enn meg selv nå Smile (Det er fordi jeg var sykemeldt... hadde ingenting å gjøre, så da prøveseilte jeg skipene mine for meg selv... nørdi, men interressant Smile)

Før dere begynner å bygge : Man kan enten ha et medium skip med 1 dinghy (som cecilie pluss sin dinghy), eller to små skip (opp til 10 tommer lange). Jeg har begge deler, men tror de to små skipene blir mest aktuelle i mindre poengscenarioer, da det er mindre plass på dekk... Med skirmish regler(litt som i bloodbowl, med å dette i bakken osv) kan det bli kult det Smile

Jeg har en båt til axel's khemrier her også, et lite ett. Og jeg kommer antakelig til å produsere flere små skip etterhvert, noen vikingskip osv, sånn for gøy..

Jejepp, nok rabbel. Begynn gjerne å bygge skip, og si fra når dere vil spille Smile JEG ER KLAR!
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 27 Jan 2008 11:09    Tittel: Svar med Sitat

Et maleprosjekt BB - Headcoach MaestroEJ:
Sitat:
Here's a bloodbowl headcoach I'v painted for my brothers high elf team, the Elve Elegante.


The photoes are sharp, it's the paintjob that's blurry... Smile


Malte logoen på skjoldet Smile
Ellers er han ikke malt trad highelf farger(blått/hvitt), men malt i lagets farger. Har gjort det superenkelt ved først å male ett lag med ink(chestnut for oransjt, black for metall og green ink for grønt), for så å legge på fargene deretter. Oransjt, snot grønt og mithrill silver. Logoen tok jo litt ekstra tid, samt alle juvelene, som jeg har malt med mørkt, lysere lysest(mørk prikk, lysere og lysere rundt) og litt 'ardcoat maling til slutt.

Modellen holder egentlig en råtøff øks, men den har jeg tatt vekk Smile
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 28 Jan 2008 01:17    Tittel: Svar med Sitat

Her er monolithen min ferdigmalt (kan jo hende jeg finpussemaler litt på den seinere en gang, spes ifm den grønne "legoklossen" oppe i midten der..)


Et vanlig menneske er ca 2/3 av høyden på den grønne portalen midt på foran, nede ved bakkenivå av monolithen. Så dette er svære greier Very Happy
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
jais
Medlem
Medlem


Ble Medlem: 19 Feb 2008
Innlegg: 93
Bosted: Gjett.

InnleggSkrevet: 20 Feb 2008 13:28    Tittel: Svar med Sitat

Ganske bra jobbet!


Malingen er litt strekete,
men ellers veldig bra!
_________________
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Besøk Medlemmets Nettside
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 18 Mar 2008 01:19    Tittel: Svar med Sitat

Har malt ferdig mesteparten av BATtling Cobras nå, mangler bare vamp #15 og vamp starplayer #16. Har ikke fått tatt noen bilder enda, men håper å få gjort det innen påsken tar slutt.

edit 20mar:
Da var #15 også ferdigmalt - og kameraet står til lading Bare ut å grille noen pølser på bål, så blir det photoshoot i kveld
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy


Sist endret av The Ref den 28 Mar 2008 14:37, endret 1 gang
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 20 Mar 2008 14:02    Tittel: Svar med Sitat

SLETT MEG MISTER MODERATOR

Sist endret av The Ref den 28 Mar 2008 14:38, endret 1 gang
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
RedSkullz
Administrator
Administrator


Ble Medlem: 13 Jan 2008
Innlegg: 2545
Bosted: Populært kalt Mordor..

InnleggSkrevet: 20 Mar 2008 16:12    Tittel: Svar med Sitat

Så da blir det BATs til GT :wink:

Kan jeg kjøpe en hul plasticard rod av deg? Tenkte på å lage en gatling gun eller noe sånt.

R
_________________
Bloggen min, bigbossredskullz Smile

Stuart skrev:

Your logs always manage to inspire me -- you're a pro kitbasher and you tend to create a very unique esthetic with your models.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 20 Mar 2008 19:04    Tittel: Svar med Sitat

Her er de siste bildene av BATtling Cobras.. De må kanskje bytte navn til BATtered Wasps eller noe Smile

Sitatet er fra BATtling Cobras tråden min på TBB (linket i den første posten på denne tråden..)

Sitat:
My team is finished. Only got a HD video cam to take pictures with, that plus the lightsettings makes some of the pictures a bit low on detail..

Anyways, here's the rest of BATtling Cobras:

You may also browse the characteristics, with the picture, of theese players through browsing the teams roster

Not a high quality paintjob, but I think they'll look good in fast and furious BB games Smile

Please comment Very Happy

_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy


Sist endret av The Ref den 06 Jun 2008 11:53, endret 1 gang
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 20 Mar 2008 19:07    Tittel: Svar med Sitat

mr T:
Blir nok ikke BAT til GT nei.. Har et humielag som skal males ferdig til den turen, backup er Norselaget mitt Smile ( må bestemme meg i god tid før 15.april though...)

Ja, I suppose du kan kjøpe en rod.. Eller du kan få en i bytte mot fremvisning av ferdigmalt MEDIC til BB lagene dine Wink
edit: (Så fikk du rod uten å ha malt ferdig lell, men bare fordi små supermagneter er GENIALT)

EDIT:
Har krysset av for HUMIES på registreringa til BB GT. Like dumt det, så opprettholder jeg målet mitt med å male ferdig Firey Tigers til den tid Smile
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy


Sist endret av The Ref den 28 Mar 2008 14:41, endret 1 gang
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Vis Innlegg fra:   
Start Nytt Tema   Svar på Tema    Team Anarchy Hovedsiden -> Hobby Alle klokkeslett er CET (Europa)
Gå til side 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Neste
Side 1 av 18

 
Gå Til:  
Du kan ikke starte nye temaer i dette forumet
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Charcoal Theme by Zarron Media

Opprett ditt eget phpBB 2 forum gratis her | Personvern