bigbossredskullz" /> Bardu brettspill og brunt drikke" /> Anarchy Blood Bowl League" /> 2d6 Norsk Warhammer Forum" /> Team Anarchy :: Vis Temaet - Kampanje Morhaut
Team Anarchy Hovedsiden Team Anarchy
Det kaotiske forsøket på å organisere spilling innenfor Warhammer Fantasy Battles, Warhammer 40.000, Blood Bowl, Flames of War og mer!
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   Bli MedlemBli Medlem 
 ProfilProfil   Sjekk private meldingerSjekk private meldinger   Logg InnLogg Inn 

Kampanje Morhaut

 
Start Nytt Tema   Svar på Tema    Team Anarchy Hovedsiden -> Generelle diskusjoner
Vis Forrige Tema :: Vis Neste Tema  
Av Innlegg
Draco
Veldig aktiv medlem
Veldig aktiv medlem


Ble Medlem: 16 Jan 2008
Innlegg: 327
Bosted: Tromsø

InnleggSkrevet: 01 Apr 2008 20:23    Tittel: Kampanje Morhaut Svar med Sitat

Her følger foreløpig bakgrunn og spiller reglene for kampanje Morhaut.

Det er fremdeles noen huller i reglene (mangler litt på bla skip), i tillegg har jeg ikke finlest korrektur så det er fult av skrivefeil, rar setningsoppbygging og disse kommane som jeg aldri klarer å få kontroll på...

D
_________________
alea iacta est
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Draco
Veldig aktiv medlem
Veldig aktiv medlem


Ble Medlem: 16 Jan 2008
Innlegg: 327
Bosted: Tromsø

InnleggSkrevet: 01 Apr 2008 20:25    Tittel: Svar med Sitat

BAKGRUNN

I år 2302 (Imperisk tidsregning) bekjempet Imperiet en større invasjon fra Chaos. Når disse styrkene flyktet tilbake til Chaos Wastland klarte en Chaos Lord som var velsignet av Den mørke prinsen, Slaanesh, å få med seg flere mektige magiske gjenstander fra slagmarken. Lord Draco levde i flere årtier etter med stadige forsøk på å frarøve ham disse gjenstandene. Til slutt bestemte han seg for å dra fra Chaos Wastland for å skaffe seg et rike i Southland for på denne måten komme seg bort fra de andre Chaos stammene. Når lord Draco la ut på The Great Ocean kom flåten hans ut for en av århundrets verste stormer, og alle regnet lord Draco og hans gjenstander for tapt.

Etter at Chaos igjen var slått tilbake, i 2523, begynte det å surre en mengde rykter om at lord Draco og hans magiske gjenstander ikke var fortap. Lord Draco hadde berget seg i land på øya Morhaut utenfor kysten av Naggaroth. Det dukket opp flere forskjellige kart og beskrivelser av hva som var på Morhaut. Flere konger, fyrster, klanhøvdinger og private har nå begynt å utruste styrker for å komme seg til Morhaut for å få tak i disse mektige magiske gjenstandene, samt de rikdommene som en regner med at en lord av Slaanesh vil omgi seg med.

Din hær har nå satt seil (eller fyrt opp dampmaskinen), utrustet med et av de mange kartene som er i omløp, for å være den første som kommer til Morhaut og klare å få tak i disse gjenstandene før noen andre klarer det.

_________________
alea iacta est
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Draco
Veldig aktiv medlem
Veldig aktiv medlem


Ble Medlem: 16 Jan 2008
Innlegg: 327
Bosted: Tromsø

InnleggSkrevet: 01 Apr 2008 20:37    Tittel: Svar med Sitat

Spillerhåndbok

Innledning
Denne Warhammer Fantasy kampanjen er tuftet på Estragon’s Island kampanjen utgitt i Black Gobo 23.
Hensikten med kampanjen er å sette WFB i en litt annerledes ramme og på den måten få spilt slag, brukt styrker eller krigsmaskiner som en normalt ikke benytter. I tillegg har denne kampanjen et element av overraskelse i seg siden det er kun GM som vet hvor alle styrkene befinner seg.

Oppstart

Velg en 4000pts Army list
Alle deltagerne begynner med å lage en 4000pts hær etter de normale Warhammer reglene. Alle Army lists er lovlig å bruke så lenge de står i en av Warhammer Army books, dette inkluderer også de alternative listene fra bøkene. Det er også tillatt med lister fra Storm of Chaos, Lustria og Nemesis Crown. Siste utgave av Warhammer Army book skal benyttes. Hvis spillerne har lister som er utenom dette kan disse legges frem for eventuell godkjenning av GM.


Invester 1.000 Gullpenger

Spillerne starter også med 1.000 Gullpenger (GP). Denne formuen kan bli brukt på følgende måter:
> Inntil 500 GP kan benyttes til å leie inn tilleggs styrker (ikke caracters) fra den valgte Army list (1 GP = 1 poeng). Disse styrkene teller ikke i forhold til min og max antall av Core, Special og Rare valgene i listen.
>Hyre inn Dogs of War enheter (1GP = 1 poeng). Dette er eneste måten spillerne kan få ta med Dogs of War i startoppsettet, med unntak av spillere som spiller Dogs of War. Disse styrkene teller ikke i forhold til min og max antall av charachters, Core, Special og Rare valgene i listen.
>Investering i lager av ”forbruks” engangs Items, Magic Items og Troop types. Hvis noe bare kan brukes en gang vil dette forsvinne første gangen det benyttes, (for eksempel Dispel Scroll, Warpstone, Night Goblin Fanatics, osv.) det kan derfor være en god investering å kjøpe seg et lager av dette. (1GP = 1pt)
>Investering i annet spesialutstyr som; beleiringsutstyr, verktøy, båter (store og små), ekstra dyr (det kan være ridedyret til en helt blir drept under ham/ henne), byggematerialer osv. Finnes det regler for dette vil kostnaden være 1GP = 1pt. Hvis det ikke eksisterer regler for dette er det GM som avgjør kostnaden.
>Reisekasse. Lite er kjent om øya og å ha litt Gull til smøring, innkjøp av forsyninger, løsepenger og for å hyre leiesoldater kan (eller kan ikke) være nyttig.

Motta kart fra GM
GM vil gi spillerne et kart som er beregnet kun til den spilleren som mottar dette. Disse kartene er tegnet av forskjellige raser som hver har sin måte å tegne kart på. For de fleste har tegnforklaringene forsvunnet etter hvert som kartet er blitt kjøpt eller stjålet.

Motta ”rykter” fra GM
GM vil gi hver enkelt spiller et sett med rykter som deres general har fått om Morhaut. Disse ryktene kan ikke deles med de andre spillerne før ved en forhandlings situasjon.

Velg startpunkt
Spillerne står selv fritt til å velge hvor på øya de vil gå i land. Alle bannere må gå i land på samme plass. Hvis to spillere velger samme plass, kan GM lage en liten storm eller kapteinen plutselig blir veldig nærsynt slik at landgangsstedene forskyver seg noe i forhold til hverandre.

Styrkeorganisering
Når 4000pts hæren er generert og 1000GP er investert eller spart, må spillerne dele opp hæren i mindre bannere. Disse bannerne trenger ikke å følge de normale reglene for min og max antall character models, Core choises, Spesial choises og Rare choices. Alt utstyr som ikke lovlig kan utrustes (En Lv 2 Magicer som har lov til å ha 50pts med Magic Items kan ikke ta med seg mer en dette, f.eks vedkommende kan ikke ta med 3 Dispel Scrolls til 25pts stykket) samt annet utstyr (beleiringsutstyr, byggematerialer, små båter osv.) og overskytende GP må plasseres hos ett eller flere bannere som baggage.

Spillere trenger ikke å ha modeller til hele styrken, men alle modellene i et banner skal være representert.

Regulært banner
Alle spillerne må starte kampanjen med minimum 2 regulære bannere. Denne banner typen er det viktigste banneret og kan inneholde alle typer av enheter. Regulære bannere er de eneste som kan medbringe baggage. Et regulært banner kan bevege seg 1 cm på kartet og vil oppklare 0,5 cm rund dette igjen. Banneret kan ofre halvparten av lovlig rekkevidde for å kunne krysse en elv. Ut over dette blir ikke et regulært banner hindret av terrenget den beveger seg i. Unntaket er visse områder som kun GM innledningsvis kjenner til.

Kavaleri banner
Et kavaleri banner består kun av enheter som har Move på 6 eller høyere, samt enheter med fly regelen. Hovedformålet til et kavaleribanner er å komme seg raskt frem og kan ikke ta med elementer som er beveger seg for sakte eller bruker unødvendig tid på manøvrering. Det er derfor ikke tillatt med krigsmaskiner av noe slag (inkludert chariot), baggage, eller annet som GM bestemmer ikke er raskt nok eller trenger for mye vedlikehold underveis. I normalt terreng kan et kavaleribanner bevege seg 2 cm og vil oppklare 0,5 cm rund dette. I vanskelig terreng (fjell og sumper) kan et kavaleribanner kun bevege seg ¼ av distansen og vil ikke gjennomføre oppklaring. Et kavaleribanner bruker ¾ av distansen på å krysse en elv,

Flygende banner
Flygende bannere består utelukkende av flyers. En spiller kan kun ha et banner av denne typen. Banneret kan bevege seg opptil 4 cm og vil oppklare 2 cm rundt dette. Et flygende banner kan krysse alt av terreng uten hindringer.

Skirmish banner
Et skirmish banner består av infanteri og lett kavaleri. Styrker som kan bevege seg stille og raskt. Banneret kan ikke overgå en Unit Strength på 35. Ingen modeller kan ha en Armor Save bedre en 4+. Alle modellene må være på 20-mm, 25-mm eller kavaleri base. Det kan ikke være war machines, chariots, spesial utstyr, flyers, baggage eller annet utstyr som beveger seg for sakte eller lager for mye lyd. En spiller kan ha intill 3 skirmish bannere på en gang. Et skirmish banner kan forflytte seg 2cm og oppklare 1 cm rundt dette. Banneret kan krysse alt av terreng uten hindringer.

Andre bannere
Skip

Tabell 1. Bannere (alle tabeller blir gitt ut til spillerne)

Spille omgangen

En spilleomgang varer i 2-3 dager i Warhammer tid. Hvor lenge den varer i reel tid er avhengig av hvor mye spillerne klarer å samle seg for å spille.

En omgang består av følgende faser:
> Ordrer
> Tilfeldige hendelser
> Første forflytting/ rekognosering
> Forhandlinger og forhandlingsreaksjoner
> Slag/ kamper
> Rekonvalesens og reorganisering
> Resterende forflyttinger/ rekognoseringer

Ordrer

I første fase av spilleomgangen skal spillerne skrive ordre til hvert av bannerne sine. I hovedsak kan bannerne bli beordret til:
> Bevege seg i en retning
> Holde sin nåværende posisjon.
> Forfølge og/ eller angripe et fiendtlig banner som er i nærheten.
> Utføre spesielle ordrer.
Spillerne gir GM disse ordrene via avtalt leveringsmiddel innen avtalte tidsfrister.

Ordrene kan være så detaljerte som spillerne ønsker. For eksempel ”Skirmish banner 3 vil bevege seg nordover mot det fiendtlige banneret som de oppdaget i forrige omgang. Hvis det fiendtlige banneret viser seg å være et skirmish banner vil de angripe. Hvis ikke vil mitt skirmish banner 3 trekke seg tilbake mot fjellene i vest.” Eller så enkle som dette. ”Regulært banner 2 beveger seg max rekkevidde mot øst.”

Når bannerne forflytter seg kan de få informasjon fra oppklaringsstyrkene sine og kan forandre på ordrene i forhold til dette.

Det er mulig å forflytte bannerne i følgende 8 himmel retninger: Nord, Nordøst, Øst, Sørøst, Sør, Sørvest, Vest og Nordvest. Eventuelt kan et banner få ordre om å forflytte seg langs en geografisk særegenhet for eksempel kyststripen.

Alle bannere skal få en ordre, selv om dette er å bli stående.

Spesielle ordrer er dekt i avsnittet om dette.

Når GM har mottatt alle ordrer vil han gå videre til tilfeldige hendelser og første forflyttning/ rekognosering. Hvis en spiller ikke overholder tidsfristen vil samtlige bannere til denne spilleren få ordren om å bli stående.

Tilfeldige hendelser
Når GM har mottatt alle ordrer, vil han kaste for alle bannere til samtlige spillere for å se om det skjer noen tilfeldige hendelser.

Første forflytting/ rekognosering
GM vil flytte samtlige bannere samtidig i henhold til gitte ordrer. Dette gjøres på GMs hemmelige kart. Hver enkelt spiller bør i tillegg, på sitt eget kart, holde kontroll på hvor hans/ hennes bannere er. Spillerne vil ikke få tilgang til GMs kart i løpet av kampanjen.

Når bannerne forflytter seg vil de oppklare terrenget rundt seg i henhold til oppklarings rekkevidden. Banneret trenger ikke å inneholde styrker med scouts regelen for å gjøre dette. Oppklarings styrkene har en mulighet til å oppdage fiendtlige bannere eller områder som er merket som spessielt interessante på GMs versjon av kartet. Hvis dette skjer vil spillerne få melding om dette av GM. Spillerne vil så få mulighet til å reagere på denne informasjonen og eventuelt gi de aktuelle bannerne nye ordrer.

Bannere til to eller flere spillere som krysser eller kommer innenfor 0,5cm av hverandre vil automatisk stoppe og spillerne kan gjennomføre forhandlinger (eller ikke) og reagere på forhandlingsresultatet. GM vil informere spillere om det er nødvendig med forhandlinger eller en forhandlings reaksjon.

Selvfølgelig kan et banners oppklaringsstyrker ta feil og en rapport fra dem kan i være misvisende eller i verste fall feil. Som nevnt over vil GM informere spillerne om hva disse oppdager. En vis general vet at disse styrkene kan ha oversett ting eller se ting som ikke er det, og generalen vil dermed ta opplysningene med en klype salt.

Forhandlinger og forhandlings reaksjoner

Bannere til to eller flere spillere som krysser eller kommer innenfor 0,5cm av hverandre vil automatisk stoppe og spillerne kan gjennomføre forhandlinger. Her er det mulig å legge til litt rollespill og spillerne må gjerne snakke (eller sende e-post) hvor de fremfører budskapet slik som deres general ville gjort dette. Generalene kan diskutere situasjonen, dele informasjon, spre desinformasjon, true eller be. De kan bli enige om å alliere seg (hvis dette er mulig i forhold til allianse tabellen i General’s compendium.) sloss, eller fredelig å passere hverandre.

Etter forhandlingene, eller etter at en har fornektet å gjennomføre forhandlinger, skal spillerne informere GM om sin forhandlingsreaksjon. Det er tre reaksjoner etter en forhandling, dette er:
> Angrep: Spilleren ønsker og sloss med motspilleren.
>Retrett: Spilleren ønsker å snu banneret 180 grader og gjennomføre en taktisk tilbaketrekning samme vei som han/ hun kom. Hvis banneret har stått i ro er det siste forflytning som gjelder, er ikke dette mulig vil det være terningen til GM som avgjør.
>Passere: Banneret forflytter seg i henhold til tidligere gitte ordre. Eller blir stående hvis dette var gitt i ordren.

Tabell 2.

Slag/ kamper
I denne delen av kampanjen utkjempes de slagene som kommer fra tilfeldige hendelser og forhandlingsfasen. Slagene må utkjempes innen gitte tidsfrister. GM bestemmer hvilket scenario som skal benyttes.

De fleste slagene følger normale WFB 7ed regler. Slag som kun inneholder skirmish bannere utkjempes etter warband reglene. Hvis det er kamper mellom et skirmish banner og et av de andre bannerne må normale regler benyttes. Den spilleren som har skirmish banner velger selv om han/ hun vil sloss i normal formasjon eller med skirmish formasjon (med de fordeler og ulemper som dette gir.).

Noen av de tilfeldige hendelsene kan resultere i kamp. GM, en av de andre spillerne eller en tredje part kan spille disse styrkene. Hvilke type styrker og hvor mange pts styres av GM.

Slag med tre eller flere spillere er mulig. Dette gjennomføres etter reglene for allies and multi-player games gitt i kapittel 7 i The General’s Compendium.

Veldig ujevne kamper kan bli løst etter Uneven Battles reglene gitt på side 73 i The General’s Compendium.

Uansett hvilket type slag som utkjempes, hold kontroll på hvilke modeller som er: casualties, overrun eller flyktet utenfor brettet.

Hvis det oppstår omganger uten at det utkjempes noen slag kan GM fremskynde ordre prosessen.

Rekonvalesens og reorganisering
Rekonvalesens av Rank-and-File: Etter hvert slag skal alle spillerne avgjøre hvilke av tapene som klarer seg og hvilke som er KIA eller MIA. Det er to typer Rank-and-File modeller som spillerne skal kaste rekonvalesens kast for, dette er de som flyktet utenfor bordet og de som falt som casualities. Kast en D6 for hver enkelt modell og konferer med tabellen nedenfor.

Tabell 3.

Rekonvalesens av Characters: Characters som har blitt fjernet som casualities skal også gjennomføre et rekonvalesens kast, som kan medføre i varige skader eller deres død. Kast en D66 og konferer med tabellen nedenfor.

Tabell 4.

Etter alle rekonvalesens kast er gjennomført og army lists er oppdatert kan bannerne bli reorganisert eller splittet. Bannere må være innen 0,5 cm for å bytte tropper eller samlet til ett banner. Utstyr som er i baggage train kan bli gitt til tropper eller characters.

Hvis noen enheter er blitt under US 5, kan disse bli en del av en annen enhet. Ideelt bør denne enheten være av samme type. Spillerne kan etter å ha konferert med GM få tillatelse til å overføre disse modellene til enheter av annen type. For å få tillatelse til å gjøre dette skal modellene i disse enhetene være omtrentlig like i pts, størrelse, Abilityes og oppgave på slagmarken.

Resterende forflytninger og rekognosering
Bannere som ikke fullførte forflytning, pga oppklarings rapporter eller tilfeldige hendelse, kan nå fullføre forlytningen. Bannere som utkjempet et slag eller prøvde å få et fiendtlig banner i kamp kan ikke fullføre forflytningen. Valgte et banner retrett eller å passere som forhandlings reaksjon flytter i henhold til dette. Bannere som tapte eller fikk uavgjort i et slag må trekke seg 0,5 cm tilbake.

Når bannerne fullfører forflytningen vil de fortsatt gjennomføre oppklaring og GM vil rapportere ev informasjon disse skaffer seg. Unntaket er bannere som tapte eller gjennomfører en tilbaketrekning.

Spesielle ordrer
Det siste som gjøres i en omgang er å utføre eventuelle spesielle ordrer. Bannere som utfører spesielle ordrer kan ikke forflytte seg eller være i kamphandlinger, dette vil forstyrre utførelsen for mye. De kan fremdeles utføre de spesielle ordrene mens de forhandler med ett annet banner, og de vill fremdeles oppklare området rundt seg.

Så lenge GM tillater det og er med på å bestemme hvordan reglene for den spesielle ordren skal være, er alt mulig. Her er det mulig å være kreativ. Når dere utarbeider spesielle ordrer ha i minne at hver omgang er noen få dager i spilletid, det er ikke mulig å bygge ett slott, konstruere en galeon eller lignende som ikke er mulig å gjennomføre innenfor den tiden spillet tar.

Selv om det er uendelig med muligheter vil de fleste spesielle ordrene havne i en av tre kategorier: Konstuksjon, forberedelse til kamp eller skitne triks.

Konstruksjon: Banneret stopper opp for å bygge noe, for eksempel vakttårn, bru, tunnel, palisade, flåte eller et nytt hemmelig våpen. GM bestemmer hvor vanskelig et prosjekt er etter ferdighetene modellene i banneret, hvilken rase det er som utfører dette, antall modeller og tilgjengeligheten på materiale og verktøy. GM gir også spillerne et estimat på hvor mange omganger det tar å fullføre prosjektet (dette er uforstyrrede omganger).

Forberedelser til et slag: Bannere kan benytte en omgang for å forberede seg til kamp. Det kan bygges enkle barrikader, legge feller, forberede skjule stillinger for bakhold, manøvrere styrkene opp på høyder osv. Vil et byggeprosjekt ta mer en en dag skal dette behandles som konstruksjon (se over). Alt etter hvor dyktig modellene som blir brukt til disse forberedelsene vil dette bli tatt med av GM når han/ hun lager scenarioet for slaget.

Skitne triks: Dette kan være spionasje, snikmord, sabotasje eller strategiske triks som kan skjule eller overdrive et banners størrelse, kamuflere hvor banneret er, manøvrere en fiende inn i et ufordelaktig terreng (for fienden).

GM kan bestemme om et skittent triks skal spilles som en tilfeldig hendelse. For eksempel hvis en spiller prøver å snikmyrde en fiendtlig character, kan GM kreve at spilleren skal benytte en av sine egne characters til dette, og at de skal spille dette.

GM kan også bruke resultatet av skitne triks i oppklaringsrapporter. For eksempel hvis en spiller prøver å skjule størrelsen på et banner kan dette spilles inn mot alle som oppklarer mot dette banneret.

Allianser og deling av informasjon
Spillere kan alliere seg hvis dette er tillat etter allianse tabellen på side 109 i The General’s Compendium. Hvis allierte sloss sammen i samme slag skal reglene for command structure, enmity og allies nyttes. Allierte kan dele informasjon (for eksempel hvor deres bannere er, rykter, hvor fiendtlige bannere er) eller missinformasjon. En allianse kan brytes når som helst og uten noen formelle krav.

I tillegg kan spillere dele informasjon, eller missinformasjon under forhandlinger. Utenom dette bør spillerne holde informasjon for seg selv. Spillerne bør ikke fortelle motspillerne noe om hæren deres, ikke engang hvilken hær de spiller. En del av hensikten med kampanjen er at en ikke skal vite alt som kan skje mens en utforsker øya. Hvis en deler for mye informasjon med motspillerne vil dette aspektet av kampanjen forsvinne. Hvis noen av spillerne går utenom reglene på dette punktet og deler mer en det de bør gjøre kan GM se seg nødt til å slå ned på dette med en lang rekke av ”tilfeldige” hendelser mot deres bannere.

Baggage
Baggage representerer forsyningene til et banner. Kun regulære banner kan ha med baggage. Alt ekstrautstyr som er blitt gitt til et banner og ikke kan lovlig bli utrustet skal oppbevares i baggage. Følgende kan være i baggage.
> GP
> One-use magic items/ equipment
> One-use modeller
> Ekstra dyr, utstyr, redskaper, små båter, byggematerialer eller forsyninger som kreative spillere har kjøpt og som er godkjent av GM
> Beleringsutstyr
> Erobrede Items og Power, som spilleren ikke har gitt til noen av sin characters
>Alt annet som GM bestemmer må tilhøre baggage

Baggage vil også inneholde mat, vann, medisinsk utstyr, kokekar, telt, redskaper og andre ting som en hær vil trenge for å overleve. Men siden denne kampanjen i spilletid er kort og bygd opp som en quest vil det regnes at disse tingene er med uten at det spilles.

Et banner som har med baggage skal representere denne med en modell på slagmarken. Baggage skal deployeres som et normalt regiment, med følgene regler:
> Baggage kan ikke flyttes, med unntak at det har blitt erobret.
> Baggage regnes ikke som forsvart hvis det ikke er noen vennlige styrker mer en 6” fra baggage.
> Kun baggage som ikke er forsvart kan bli erobret.
>En fiendtlig avdeling som kommer i base kontakt med uforsvart baggage erobrer denne. Denne avdelingen må ha minimum US 5. Ingen characters eller single modeller kan erobre baggage.
> Baggage modellen skal plasseres bak enheten som erobret den, som ved erobret unit standard. Etter dette behandles baggage som erobret unit standard.

Erobret baggage kan bli ranet av banneret som erobret den. Hvis det er noen one-use modeller i baggage, møter disse raskt den spisse enden av et sverd eller spyd og blir borte. Alt av GP, utstyr, magic items, Items of Power, og alt annet kan bli brukt av de som erobret det. Et banner som erobrer baggage og vil ta vare på mer en spilleren kan utruste modellene med, må gjøres om til et regulert banner. Hvis spilleren ikke ønsker å gjøre dette kan han/ hun ødelegge (hvis mulig) eller sette igjen det han/ hun ikke ønsker å ta med. Hvis det blir liggende noe igjen merker GM dette på sitt kart og andre kan komme over dette, senere i spillet.

Organisering av kartet
Som dere ser etter å ha lest reglene, vil spillerne ha flere bannere under sin kontroll. Hver spiller må selv opprettholde sin versjon av kartet oppdatert med hvor egne bannere er, hvor det er sett fiendtlige bannere og hvor det er oppdaget spesielle områder som er viktige.

Seier
For å vinne må en spiller, eller allianse, få tak i tre av de fem Items of Power, som er gjemt på Morhaut. Samle disse gjenstandene på samme plass på kystlinjen og holde dem der i to fulle spilleomganger. Etter disse to turene kommer hærens skip og henter hjem de gjenværende styrkene samt gjenstandene.

_________________
alea iacta est
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 09 Aug 2010 22:58    Tittel: Svar med Sitat

Host host...
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Vis Innlegg fra:   
Start Nytt Tema   Svar på Tema    Team Anarchy Hovedsiden -> Generelle diskusjoner Alle klokkeslett er CET (Europa)
Side 1 av 1

 
Gå Til:  
Du kan ikke starte nye temaer i dette forumet
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Charcoal Theme by Zarron Media

Opprett ditt eget phpBB 2 forum gratis her | Personvern