bigbossredskullz" /> Bardu brettspill og brunt drikke" /> Anarchy Blood Bowl League" /> 2d6 Norsk Warhammer Forum" /> Team Anarchy :: Vis Temaet - Mordheim - WIP
Team Anarchy Hovedsiden Team Anarchy
Det kaotiske forsøket på å organisere spilling innenfor Warhammer Fantasy Battles, Warhammer 40.000, Blood Bowl, Flames of War og mer!
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   Bli MedlemBli Medlem 
 ProfilProfil   Sjekk private meldingerSjekk private meldinger   Logg InnLogg Inn 

Mordheim - WIP

 
Start Nytt Tema   Svar på Tema    Team Anarchy Hovedsiden -> Hobby
Vis Forrige Tema :: Vis Neste Tema  
Av Innlegg
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 15 Mai 2010 23:38    Tittel: Mordheim - WIP Svar med Sitat

Her kommer bilder for mine Mordheim prosjekter.

Dwarf Treasure Hunters:
Dette er en gjeng jeg satte sammen med ferdige figurer, da jeg har 7000 pts med fantasy dverger å velge fra.. Hadde en lord til overs, øvrige modeller bruker jeg vanligvis (de få gangene jeg får spilt det) i warhammer fantasy battles.

Det ble en liten gjeng, på kun 4 figurer.. De er kitta opp, så får jeg prøvd hvordan det er kontra å ha mange folk (siden gromril er så billig og mulig å kjøpe fra start for dverger). Dverger er dog ikke vant til å være mange i tallet, så dette går nok bra...

Dwarf Lord, Kar a Kadrin Kazad:


Ingeniøren:


Troll Slayer nummer 1:


Troll Slayer nummer 2:


Nordland Mercenaries:
Dette er gjengen jeg har jobbet litt med, og som blir primærgjengen min i Mordheim. Det begynte bra, men så fant jeg ut at alvelagde våpen ikke kunne kjøpes fra start, ergo ble våpenoppsetningen på hele banden egentlig litt feil.. Nå har jeg hvertfall disse modellene, så får jeg se hvem av dem som kommer med i oppstartsgjengen.

aka "Romerhodet":

Mitt siste forsøk på en kaptein etter at våpenvalg ble feil på de andre. Ikke helt fornøyd, men.. Empire state troops, pluss et romer hode fra en romerbox fra et annet spill. Sverd og hammer. Her gjenstår GS på hals.

aka "Jolly Roger the bullet magnet":

Dette blir piratflagget mitt, det må man jo ha med seg Smile Empire state troops, marauder hode og skjold, skjelletpil. Halberd. Her gjenstår flere piler...

aka "Hal Berder":

Empire state troop. Halberd. Ferdig.

aka "Arm Brøster":

Empire marksmenn/bowmenn.. Armbrøst og et våpen nr 2. Her gjenstår våpen nr 2, samt GS høyre skulterskjøt.

aka "Kappeduud":

Bygd for en stund tilbake ment som å være en romersk kar. Nå er den blitt en mordheimer.. Dette var mitt andre kapteinsforsøk, før jeg fant ut at jeg ikke kunne kjøpe Ithilmar øks.. Sverd og øks. Her gjenstår GS mellom hjelm og kam, GS mellom rustning og armer (for å bli bodysuit, type romersk boss fra asterix og obelix), samt flere valg for venstre hånd.

aka "Duellant":

Mitt første forsøk på en kaptein, med kroppen til en empire general, marauder hode med eldar hanekam, marauder øks og dvergebukler. Heller ikke han kunne ha Ithilmar øks dessverre.. Øks og duell pistol. Her gjenstår GS mellom hjelm og kam, samt en vurdering på om bukler'en er ok som den er...

aka "Mark S. Man":

Vanlig empire state handgunner, samt en flagelant hammer i beltet. Handgun g hammer. Gjensstår å gå over meg GS der hammeren er festet i beltet.

aka "Supersverdsmann":

Min champion nr 1, men så kunne jeg ikke ha Ithilmar sverd - så da.. litt empire general deler, samt empire state troops, og et marauder hode. Han fekter non-challant med venstrearmen på hoften.. Sverd. Gjenstår GS på venstresiden av hals samt fiksing av venstre hånd.. Evt putte inn et våpen nr 2 der.

aka "Mac E. Man":

Champion nr 2, med Ithilmar mace, men neida.. Uansett, empire general deler og state troops. Mace, dagger, skjold. Gjenstår evt å bytte ut venstrehånds dagger med et sverd for å få han brukbar i en oppstartsbande...

aka "Hattemark S. Man":

Empire handgunner. Handgun og hammer. Gjenstår GS venstre håndledd og høyre skulder.

En bortgjemt bydel i Mordheim:
Denne bydelene er under kartlegging og vil forhåpentigvis bli bygd opp på Outpost som en del av hobbykveldene våre.. Så, just en teazer altså Wink
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy


Sist endret av The Ref den 30 Jan 2011 22:51, endret 1 gang
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
RedSkullz
Administrator
Administrator


Ble Medlem: 13 Jan 2008
Innlegg: 2545
Bosted: Populært kalt Mordor..

InnleggSkrevet: 18 Mai 2010 18:25    Tittel: Svar med Sitat

Hmm, skjønner ikke hvordan jeg har missa detta!

Veldig bra så langt, og siden du har kommet så godt igang har du jo ekstra god tid til malinga Smile

R
_________________
Bloggen min, bigbossredskullz Smile

Stuart skrev:

Your logs always manage to inspire me -- you're a pro kitbasher and you tend to create a very unique esthetic with your models.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 22 Mai 2010 16:40    Tittel: Svar med Sitat

"Trekamp"

Ikke tvekamp altså, men trekamp.. Dette gjelder selvfølgelig valg av min kaptein. Siden jeg hadde vanskeligheter med å velge og bygde tre forskjellige, valgte jeg å sette de tre på prøve.

Våpen og utstyr: WYSIWYG ble brukt her.

Først skulle de i tur og orden sloss mot min leder av dvergegjengen, deretter skulle de tre møtes i "trekamp", i en alle mot alle kamp inne i mitt "Castle numero doz" (ref: "The Ref's Byggeblogg")

I første runde gikk det som følger:
"Romerhodet" tapte diceoff og ble charget av dvergen. Han holdt ut relativt lenge, men ble til slutt slått ned av den tunge gromril øksa. Klarte å reis seg opp igjen, da øksa ikke wounda når han lå på bakken, men ble så til slutt slått ut. På skadetabellen fikk han full recovery (42).
"Duellant" vant diceoffen, og rakk å skyte ett skudd før han ble charget av dvergen. Holdt ut ganske lenge, men datt til slutt ned i bakken. Ble slått ut, men fikk et skummelt arr og cause fear på skadetabellen. Synd resultatene ikke teller annet en på mojo Smile
"Kappeduud"en tapte diceoffen, og ble slått ut i andre CC runde.. Han ble tatt til fange, captured, på skadetabellen.. Ikke bra mojo med andre ord..

I andre runde, altså trekampen med alle mot alle, begynte de i hvert sitt tårn. "Kappeduud" begynte, med å løpe mot Keep'et for å møte "Romerhodet". Deretter var det "Duellant" sin tur, som til tross for å ha flyttet seg i tårnet, være utenfor close range og skyte på target in cover, klarte å få inn et skudd mot "Romerhodet" som ble knocked down. "Romerhodet" brukte sin tur til å karre seg ned fra tårnet, i retning mot keep'et og i retning vekk fra "Duellant". I tur to var det posisjonering på all tre. I tur tre posisjonerte "Kappeduud" seg, men ble deretter charget av "Romerhodet". Utfallet av kampen var at "Kappeduud" ble knocked out, samt at "Duellant" var innenfor skuddvidde til "Romerhodet". Til tross for å ha stått i ro denne gang, bommet han. Deretter charget "Romerhodet" "Duellant", men tapte kampen og ble selv slått ut.

Aftermath på Trekampen var at "Kappeduud" mistet en hånd (og -1 i WS), mens "Romerhodet" døde.. "Duellant" vant altså tittelen som kaptein for mine Reikland Mercenaries, hence dubbed "Hector the Duellant's Crew"

"Hector the Duellant":

_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
RedSkullz
Administrator
Administrator


Ble Medlem: 13 Jan 2008
Innlegg: 2545
Bosted: Populært kalt Mordor..

InnleggSkrevet: 23 Mai 2010 07:04    Tittel: Svar med Sitat

Hehe, morsom måte å løse det på da Smile

R
_________________
Bloggen min, bigbossredskullz Smile

Stuart skrev:

Your logs always manage to inspire me -- you're a pro kitbasher and you tend to create a very unique esthetic with your models.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 23 Mai 2010 23:21    Tittel: Svar med Sitat

En bortgjemt bydel i Mordheim, the docks:
Da har jeg omsider funnet ut temaet for Mordheim bordet. 4'x4' plata blir et hav, så vil alle bygg være baset på øyer. Dette vil gi en monkey island følelse på brettet (håper jeg) med mange hengebruer og steinhopp mellom øyer, skip og andre ting.

Det som foreløpig er påbegynt er øya til Havnefortet (en "bunnplate" til mitt tidligere påbegynte "Castle numero doz", se the refs byggeblogg..). Dette blir en stor centerpiece. Planen er å fylle borggården med diverse brukerlige og ubrukelige bygg.. (En stall/barracks, Mad Dog Inn, bakeri, brønn, etc)

Skipet "Cecilie" vil også bli en mulig del av dette brettet, samt eventuellt andre skip vi måtte ha tilgjengelige i spillegruppa.

Foreløpige brainstormede bygg er:
Fyrtårnet (loota den ideen..)
Brygga (a la bergen, med lasteluker og tautaljer i toppetasjen..)
Lakeside Inn (et vertshus på påler, med egen brygge for utepils..)

I tillegg må det bli noen rev og taubruer mellom ting og tang, noen småbåter etc. Vannet vil selvfølgelig være hjemsted for farlige haier, som beskrevet i Generals Compendium, shark infested waters..

Så det, det var tankene rundt det. Tar gjerne i mot gode ideer for andre bygg som naturlig hører hjemme i et havneområde.. (Flere etasjer og spillbarhet i alle rom er et must..)
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 06 Sep 2010 16:35    Tittel: Svar med Sitat

"The Keep" er "ferdig" (får litt mer farge over dørene osv når jeg har bestemt meg for empire tema en gang i fremtiden).

Bytter mot neste bygg i rekka på outpost på onsdag, slik at det ferdigstilte bygget blir stående der.

Det ble faktisk ikke så værst, det å bare tegne med kulepenn på foamcard og så male det etterpå..

Fant ikke kameraet, men skal ta et bilde og poste når jeg finner det..
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 01 Okt 2010 10:28    Tittel: Svar med Sitat

Her skulle den være....

Siege scenario:
Dette svinger litt inn mot warhammer fantasy, men det gjelder fortsatt scenery og bruken av det, også som bakgrunn for evt mordheim spilling..

Tema:
Nordland seaside Castle

Terreng:
Her er en skisse jeg laget for et siege scenario med bruk av slottet jeg bygger:


Hvor nærme vannet slottet ligger kan muligens variere (til og med være omsluttet av vann ved høyvann kanskje ==> sjøslag med skip a la generals compendium. Slik det er tegnet nå blir nok "normalen" (i den grad det blir nok slag til at det kan være en normal å variere i fra..) for vanlige slag.

Cecilie kan flagges om og brukes av attacker som entry point fra havet, mens landstyrkene er satt av et stykke unna og har marsjert frem til slagfeltet.


Attackers tar med seg D3 hjemmelagde siegeweapons, se lenger ned i reglene for mer info.

Scenario Regler
Tenker å bruke breaking point og fortitude som winning conditions, hvor siegevåpen og okkuperte tårn i slottet teller som ekstra bannere (T1-T3+Keep'et), både for attacker og defender.

Tårn, gate og walls skal kunne ødelegges, som i det ene scenarioet i warhammer regelboka. T8, 6 wounds er det vell på tårn, litt lavere på vegg. (det er kun en vegg som det blir upraktisk å fjerne, den mellom T3 og Keep'et.)

Reservene som er kalt inn fra en nærliggende by ankommer fra en liten sone oppe til høyre. En viss andel av poengsummen til defenders. Det finnes sikkert en fornuftig regel, for når disse ankommer, et sted i regelboka.

Scenarioet kan utkjempes med hvilke hærer man vil, men foregår ett sted langs kysten i Nordland.

Attacker får D3 siege våpen (fordi terreng er D6 + 4, og slottet i seg selv + de to høydene utgjør 7 terreng pieces, da er det D3 igjen'ish...) + skipet "Cecilie" da, men det står jo bare der ute i havet...
Rambukk og siegetower er de to opplagte valgene vi kjenner historisk, men det finnes sikkert mange andre kreative løsninger også... Alle enheter har stiger eller kroker gratis, fordi assault av bygninger gjøres enkelt som i regelboka - 10 angriper og 10 forsvarer etc - basekontakt er det eneste som skal til..

X'en (secret entrance / escap) kan brukes av alle forsvarere når som helst, som er i et av byggene (T1-T3, keep'et) eller i basekontakt med brønnen i borggården. Men da er døren åpen og det trengs intet initiativkast for å finne den av Fi.. (eller noe sånt, kanskje lederskapskast er bedre).
Attacker bruker X'en som vanlige bygg, men må klare en initiativtest for å finne døra, deretter kaste en D6 for å se hvor de havner, 6'er er fritt valg. Hvis de havner i en uokkupert bygning okkuperer de den uten videre. Hvis det ikke er noen i basekontakt med brønnen og de kommer dit, må de charge nærmeste defending enhet. Hvis de kommer til en okkupert bygning blir det en assault - noe som kan føre til at to styrker angriper samme bygg (20attackers og 20 defenders skal da sloss, hvis det er nok folk, det blir multi combat osv).
Vurderer å legge inn følgende tabell på D6 kastet:
1 = D6 styrke 4 hits pga feller...
2-3 er tårn, randomize med D3
4 = Brønn
5 Keep
6 valgfritt sted

Nei, får spise lunsj, men dette er et Scenario still WIP Smile Håper noen blir inspirert nok til å ønske å spille det. Kom gjerne med innspill til regler.

PS: Er godt i gang med maling av slottet, straks ferdig med T1 og T2, T3 og keep'et pluss noen vegger er allerede ferdig.
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Vis Innlegg fra:   
Start Nytt Tema   Svar på Tema    Team Anarchy Hovedsiden -> Hobby Alle klokkeslett er CET (Europa)
Side 1 av 1

 
Gå Til:  
Du kan ikke starte nye temaer i dette forumet
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Charcoal Theme by Zarron Media

Opprett ditt eget phpBB 2 forum gratis her | Personvern