bigbossredskullz" /> Bardu brettspill og brunt drikke" /> Anarchy Blood Bowl League" /> 2d6 Norsk Warhammer Forum" /> Team Anarchy :: Vis Temaet - Hot washups etter AnBBL sesonger
Team Anarchy Hovedsiden Team Anarchy
Det kaotiske forsøket på å organisere spilling innenfor Warhammer Fantasy Battles, Warhammer 40.000, Blood Bowl, Flames of War og mer!
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   Bli MedlemBli Medlem 
 ProfilProfil   Sjekk private meldingerSjekk private meldinger   Logg InnLogg Inn 

Hot washups etter AnBBL sesonger

 
Start Nytt Tema   Svar på Tema    Team Anarchy Hovedsiden -> AnBBL diskusjoner
Vis Forrige Tema :: Vis Neste Tema  
Av Innlegg
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 08 Jun 2010 09:32    Tittel: Hot washups etter AnBBL sesonger Svar med Sitat

Hit flyttes sesongenes hot washup, dvs de tilbakemeldinger som er gitt fra coacher etter endt sesong.
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 08 Jun 2010 09:35    Tittel: Svar med Sitat

Season IV

20. Nov. 2007 - 07:49
1: Ikke sikker egentlig, for oss i NC er jo 1.kvartal som oftest den travleste perioden og dermed vanskelig å få klemt inn kamper.
2: For oss i NC er det den høye aktiviteten som er skyld i lite spilling...sammenlignet med forrige høst da vi logget 24 40K kamper ile 2,5 mnd i tillegg til BB viser jo det.
2a: ikke bare det men det er skyld i at man føler man "ikke har tid"
2b: nei overhodet ikke..
2c: har forandret seg drastisk ila sesongene det er det liten tvil om, tror for NC at alle store beslut må leveres ut i 5 pkts ordreform, skriftlig skal alle få det med seg (lol)
3: tror det er rom for noen korreksjoner på systemet som vil gjøre det litt mer strømlinjeformet ja, akkurat hva er det litt for tidlig på morgenen for..
4: Mener du som vi hadde i sesong 1 og 2? Da sier jeg nei!

5: Vel for min egen del er sideformatet hva som gjør BB hakket bedre enn de andre spillene jeg spiller (eller skulle spilt). De fleste coachene er engasjerte i lagene sine og man kan aldri forvente at alle er like dedikerte. Vi er i feil land for det, rett og slett for lite mtp å finne kun ildsjeler som man selv. Tror også at det er en styrke at man har et bredt spekter med type spillere, men at samtlige er sultne på å vinne er det vel ikke tvil om.
Mitt syn på sesongen er at det tross alt har vært AnBBLs beste sesong så langt, bare se antall kamper opp i mot de foregående sesongene så er det ganske så åpenbart. Ja det er i stor grad dere nye i SC som skal ha kreditten for det men ligaen sett overall tjener på dette.
Så give it time, it`ll grow ;-)

talast,
- Red Skullz

19. Nov. 2007 - 18:14
Et poeng med Alpha-ligaen er at man kanskje bør ha krav til engasjement. F.eks. at man leser forumet jevnlig, tar kontakt ved arrangering av hjemme- (eller bortekamp).

En alpha-liga bør vel bestå av folk som ikke trenger å trues med "consequenses"?
- Michael

17. Nov. 2007 - 22:11
En annen ting jeg ikke liker er alle disse 'bountyene'.

For meg så virker de som en måte for veteranlag å bruke penger på. Oddsen for dødsfall med lege er så liten at det ikke er noe praktisk med å rope ut spenn for dødsfall (selv om en miss next kunne kanskje gjort saken annerledes.)

Det er ingen tvil om at det er urimelig å la alle få "consequenses", og å argumentere for at 'ligaen trenger flere bounties' synes jeg ikke holder vann.

Det kjipe med ligaens 'schmonsequenses' er at de knapt betyr noe for noe, og da kun for de som er skikkelig gira. (De som er gira er uansett ikke så vanskelige å få til å spille kamper.)

Jeg er dog enig i at regler bør følges.
- Michael

17. Nov. 2007 - 19:55
Er som i skoleverket det; de foreldrene som møter på foreldremøter og andre møter er de som kanskje ikke hadde behøvd å møte. Og de som aldri stiller opp er de som hadde trengt det mest.
- Hannibal Hector

17. Nov. 2007 - 17:59
Ja, fornuftig. Er også klar over at sånne "oppramsingssvar" virket mer negative enn de nødvendigvis er, men det er nå da formatet som er mest nyttig.

Det beste hadde jo vært å fått poster fra de som er mindre "gira" enn Rune og meg. Smile
- Michael

17. Nov. 2007 - 02:16
Bare så dere veit jeg leser postene Smile
(har ikke tenkt å svare på noe før sesongen er over, bare ute etter tilbakemeldingene )
- The Ref

17. Nov. 2007 - 01:10
en kjip ting til:

Fjollete navn.

Misforstå meg ikke, Blood Bowl handler om dårlige puns, men fjollete navn uten basis i settingen er med på å ødelegge stemningen for meg.
- Michael

17. Nov. 2007 - 00:26
5.

Positive ting med ligaen:

Fluff og match-reports. Bulletins. At det er krav til sånt er bra, selv om det er litt varierende. Mye bra, og alt er bedre enn ingenting.

Flinke coacher. (kjenner bare til sør). Jeg synes det er rimelig grei kvalitet på coachene, alltid morsomt når det ikke er noen "dørmatter". (selv om det ikke er lett å starte med ferske orkelag,)

Kjipe ting:

mange som er stille på forum

få bulletins, greit nok at man ikke alltid rekker kamper, men en liten bulletin for å vise at man er i live/i landet koster da ikke så mye.

Det jeg virkelig ikke liker og ikke forstår:

Hvorfor er det spilt en kamp utenfor ligaen?
(Lords of the Pit - da Sneaky Runtz (Season IV, Keffo promotion match))

Et av problemene med ligaen er vel at det er masse inaktive husregler, men ikke noen ordentlige kjøreregler.

Rune har jo nevnt det med forskjellig syn på hvorvidt rekkefølgen på kampene i serien skal følges, eller om man skal følge en dårlig planlagt dato-liste. Om det i tillegg er mulig å spille kamper midt i sesongen er jo det rimelig monumentalt, og bør være nedfelt i noen regler.
- Michael

14. Nov. 2007 - 23:27
1. Jeg må innrømme at jeg ikke helt forstår spørsmålet, men ser jo at noe må forandres. (Kan ta forslag i en senere post, når jeg forstår mer.)

2. Tror nok, som du selv var inne på, at folk lett blir opphengt i spilldag, men den største grunnen til at det ikke fungerer (fungerer ikke helt optimalt i sør heller), er at det "ferdige" oppsettet passifiserer.

Vi har nok flere engasjerte coacher i sør, men også her er noen mer engasjerte eller mer passive enn andre. Om man har et rigid skjema, uten å la folk spille utenom, setter man mer press på spillere til å gjennomføre spillet for å ikke hindre de andre.

I tillegg så er det et poeng at dagens "sanksjoner" ikke betyr et døyt for coacher som er mindre engasjert.

En regel på hvem som skal ta kontakt hadde også vært fint. Dagens system er, som sagt, veldig passifiserende. Her i sør er folk i hvertfall rimelig raske til å svare på SMSer, selv om e-post er vanskelig for noen.

En fast spilldag, kan også være nyttig og å samkjøre "oppsamlingssøndager" kan være både nyttig og ikke minst sosialt, samt gi litt action til Bravo-lagene.

2a) Tre timer i uken burde de fleste klare, med prioritering. Selvfølgelig ikke hver uke, men noen uker har man kasnkje tid til to kamper.

2b) systemet er ikke for seriøst, på langt nær, men systemet forventer at de fleste er på samme engasjementsnivå. Mulig man rett og slett bør la folk starte i Bravo-divisjonene?

Å bli knust, få bounties på spillere som har prestert, bli presset til å spille på tid og sånt kan jo også virke demotiverende på noen. (Desto mer motiverende på andre.)

2c) Ligaen er nok ikke for ny, men det er veldig variasjon av coacher. Noen virkelig gamle veteraner, samt noen veldig ferske. Noen ligaer tar helt av for så og avta fort, faresignaler og sånt er verdig en egen post, eller en samtale over et glass vin i forbindelse med play-off. (selv om man ikke kommer til Play-off så kan man jo stikke innom, ta en bravo-kamp og skravle litt.)

3. Noe må gjøres, men det er mange muligheter. man må kanskje også se hva man ønsker av ligaen.

4. En "anarki-liga-modell" er en av mulighetene, helt klart. Fast sesong er morsommere da, litt mer "tense", lizzom.
- Michael

14. Nov. 2007 - 21:05
1. Ikke helt.

2. Det ble veldig rigid å spikre kampdato på en eksakt dag. Jeg synes heller at "Per og Pål skulle spille sin kamp i uke XZ" i A-serien. At kampene er trekt på forhånd, og at man må følge spillerlisten synes jeg er bra. Det er heller ikke opplagt HVEM som skal ta kontakt og avtale møte; Per eller Pål?
Dette kan jo enkelt løses ved at f.eks. den som har hjemmebane har ansvaret for å ta kontakt.

2a. Har vanskelig for å tro at mange ikke har tre timer fritid i løpet av en full uke.

2b. Ikke for min del. Jeg liker det sånn.

2c. Tja. Jeg hadde jo en diskusjon med en annen coach om rekkefølge eller tidslinje skulle være det viktigste kriteriet for å spille kamper.

2d. Jeg synes en kamp i uka er helt passe progresjon, og et fint kompromiss kontra andre sysler som familieliv og jobb. At det blir satt en eksakt dato er for mange for rigid, men spikret bare i forhold til uke burde være lettere å forholde seg til.

3. Kanskje modifisere litt?
Spille to kamper mot hver coach (en hjemmekamp og en bortekamp) og et par uker med buffer før semi og finale. Slik vil en serie ta rundt et kvartal (13 uker).
At kampene trekkes og at alle ligger mest mulig likt er viktig for balansen av spillet. Det er jo en grunn til at alle andre serier spilles slik. Dette burde vel presenteres litt mer oversiktelig og grafisk på AnBBL-siden. Masse dyktige data/designfolk her som sikkert kan lage en løsning.

Hvis det trues med sanksjoner bør de gjennomføres. Problemet er bare at det er tvilsomt om det er BEGGE coacher sin feil at en kamp ikke er avviklet. Synes derfor at f.eks. hjemmelaget har ansvar for å avtale en spilletid i løpet av kampuka. Blir ikke en kamp spilt av en eller annen grunn får man gå videre- ikke la alt gå i stå. Et kjedelig, men effektivt tiltak kan være at man vinner på walk over om motspilleren ikke kan stille til kamp i løpet av uka. Man kan melde "gyldig" fravær til commish, som kan godkjenne dette (ekstraordinært mye arbeid, sykdom etc.) Poenget er at man gidder å si fra.

4. Nei, jeg liker begge deler. I B-serien kan man jo spille akkurat så mye eller lite man gidder, A-serien er seriøs.

5. Jeg synes det er bra at du har pushet litt på kampreferater. De synes jeg er artige å lese. Synes også det er artig med fluff, og noen av oss er flinke og morsomme med bulletiner, spillerprofiler og bilder. Hovedpoenget er jo at det skal være gøy å spille, og dillet rundt gjør det artigere for min del.

Summa summarum synes jeg systemet i grunnen er bra, men øsnker noen endringer:
-Man forholder seg til uker, ikke eksakte datoer
-Dobbel serie
-En av spillerne har ansvaret for å avtale spilletidspunkt
-Straff bare til den som ikke kan stille til kamp uten gyldig grunn (ikke begge).
- Hannibal Hector

14. Nov. 2007 - 01:40
It's apparent that the system we used for season IV did not work. At least not with the north conference alpha league... Please help me review the league as it is, so that next season will be better.

Please state your minds about the following points:

1. Do you think it'll be better for season V, using the same system?
2. What are the reasons the system does'nt work?
2a. Is it due to lot of excersices and working hours only?
2b. Is the system to serious?
2c. Is the league to new so that it needs time to settle in with the coaches?
2d. Why does'nt coaches link up and play games when they're supposed to? To rigid schedule?
3. Do we need to change / remove the system?
4. Should we have a "Semi pro's" league only, going the anarchy way?

5. Also feel free to say wathever you want about good and bad things experienced attending the "AnBBL Season IV".

I'll be greatful for any advice Smile

Begynte på engelsk, men svar gjerne på norsk. Det er jo ingen paprikanere inne på sida vår allikevel Smile
- The Ref
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 08 Jun 2010 09:37    Tittel: Svar med Sitat

Season V

15. Aug. 2008 - 11:48
Kom igjen a, det er vel flere som har noe å si? Hvis ikke sperrer jeg denna på mandag Smile
- The Ref

30. June 2008 - 21:13
Vel hva skal jeg si. At tiden ikke er snill med oss i NC er vel en sak ;-) Føler ihvertfall selv at sesongen har gått meg hus forbi uten at jeg egentlig har klart å involvere meg like mye som jeg ville likt. Har jo kun logga 3 kamper denne sesongen og det sier i grunn sitt..

Tror nok at ting absolutt er på riktig vei, dette har vel uansett vært et langtidsprosjekt og det er jo over tid man ser om ting holder mål eller ikke. Så langt syns jeg det går i riktig retning uten at jeg har detaljer å supplere med :-)

R
- Red Skullz

17. June 2008 - 20:34
Synes sesongen har fungert veldig fint.

Delingen i sør var lur, også fikk vi til en artig samling der alle møttes. Litt dumt at det bare er 2 A-lag i Oslogruppa nå, men det har jo ingenting med ligaen i seg selv å gjøre. Får få med et par til der neste sesong, så blir det bra.
- Hannibal Hector

17. June 2008 - 11:15
Heisann

Siden er under konstatn utvikling, det samme er ligaen vår. Det var noen nyttige tilbakemeldinger som kom utifra hot washup'en etter sesong IV, jeg håper det kan komme mye godt etter denne sesongen også.

Skriv i denne tråden deres tilbakemeldinger til sesong V, både om det som går på administrasjon, sidefunksjonalitet, spillelyst og alt annet dere måtte ønske å si noe om. det er også lov å si noe om semipro sesongen som har løpt parallellt med alpha gruppas sesong 5..

Alle har rett til å ha sine meninger - så la de andre skrive det de skriver og så skriver dere for dere selv. Dersom dere ønsker "annonymitet" i tilbakemeldingen, kan dere sende meg en epost på andjohnsen@hotmail.com.

Noen punkter som kanskje kan være til hjelp om perioden januar - juni 08:

I SESSONG V HAR VI:
- prøvd med regionale grupper (oslo og hamar) i sør da det har vært "nok" lag til det.

- arrangert semipro turneringa Buzz Violence Cup i Hamarområdet (på KORT varsel...)

- endret straffen for ikke å spille kampene i tide (-2poeng og 20Kgc i bounty pr kamp)

- innført rettningslinjer / regler for hvem som tar kontakt og sørger for at kamper blir arrangert , samt hvordan (forsøk på å tydeliggjøre ansvaret, hjelpe folk i rett retning)

- Brukt gruppe SMS, AnBBL Staff sine bulletins, forumet og team anarchy forumet (til en viss grad) for å sende ut meldinger/påminnelser fra "staben"

- Deltatt med tre coacher i Nottingham, Warhammer World, Bloodbowl GT XVLII - gjort det relativt bra resultatmessig der

- Fått hurtigere forumlasting (kom i dag), ved at det kun vises 30 innlegg, så må man bla til neste side

- neste ikke drept noen som har bounty på seg.... SJANSELØST ! Wink

- fått egen link/! side for html kodet AnBBL Fluff, se link The AnBBL World i menyen

- andre endringer i menyen, som tillegg av WANTED

- prøvd å rydde i "Info for coaches", samt oversette til norsk

- igjen å gjennomføre sluttspill

- mulighet til å få spilt "AnBBL Champions' Final", kanskje... Smile

Kommenter gjerne noe av disse punkten Smile

Det tror jeg er nok fra meg, har dere fulgt med i løpet av våren så har dere sikkert andre momenter enn de jeg har nevnt her å si noe om også Smile
- The Ref
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 08 Jun 2010 09:41    Tittel: Svar med Sitat

Season VI

23. Mar. 2009 - 20:10
Da er denne tråden kun synlig for commish'er og kun commish'er kan post'e.

Har den fortsatt som sticky, så blir den liggende her til seinere, kanskje vil noen av tilbakemeldingene bli tatt tak i etterhvert Smile
- The Ref

2. Jan. 2009 - 16:27
Denne forblir åpen en liten stund til. Kom med deres tilbakemeldinger, eller ønsker for Season VII. Siden Season VII ikke er påbegynt enda, er det fortsatt mulig å tweake den en smule Wink
- The Ref

21. Dec. 2008 - 23:23
Kanskje det skulle vært en oppføring i memorable matches for noe sånn som "Largest win margin"???
Min 6-0 seier i NC finalen var jo ganske klar da...
Og såvidt jeg kunne se, så er det bare et lag som har scoret 6 TD i en kamp... Og det har de gjort to ganger...

EDITbyTheRef: Flyttet denne hit, så kanskje den havner på to do lista Smile
- Azmodai

18. Dec. 2008 - 22:25
Jeg er veldig godt fornøyd med sesongen. Synes ligaen har blitt bedre og bedre sesong for sesong. Håper det blir nok lag i Oslo neste sesong, slik at vi får til både en Oslo- og en Hamar-avdeling i sør.
- Hannibal Hector

18. Dec. 2008 - 19:50
"Det er mulig bloodbowlkampene spiser bort for mye fritid, men jeg kan ikke ærlig si jeg er 100% sikker på det..."

Er vel ikke det at det spiser så mye fritid men mer at det spiser av tida man har til hobby ;-) Det er ikke alltid at man er fullt gira for spilling i en ellers hektisk hverdag (osv).

R
- Red Skullz

18. Dec. 2008 - 16:52
Alt i alt er jeg fornøyd med sesong VI.

Trur det er lurt å fortsette med to sesonger ila året, og ikke gå over til en lang,,
Blir det en laaang sesong blire for lenge mellom hver gang det skjer noe nytt, før man kan elitifisere nye lag, lenge man må være fastlåst til kun elitekamper osv.. Ikke minst leeenge mellom hver gang vi får kåret MVP'ene! En annen ting er at jo lengre sesong tidsmessig, jo mer tid har man på seg til å droppe ut ila sesongen..

Det er dog ikke noe i veien for å tilpasse de to konferansene til de to ulike "fritidssituasjonene". 6 kamper totalt eller noe bør jo gå an på 5 måneder.. For en eliteserie..

Dere får fortsette å si hva dere mener her inne ,takker for det dere har skrevet så langt Smile
- The Ref

18. Dec. 2008 - 16:32
Her kommer status på måloppnåelse mtp målene jeg hadde før sesongen:
- At man har det så gøy at ordet sprer seg til gamle bekjente, nye bekjente og kanskje helt ukjente, slik at antall coacher øker frem mot desember.
** Har i det minste fått et par ekstra coacher i oslo området, men har nok litt å gå på ellers mtp rekruttering.

- 80% deltakelse i ALPHA gruppene, hvor bortekamp og hjemmekamp mot alle andre i gruppa er 100%
* Nå er ALPHA NC ferdigspilt, og det er mange fler kamper som er spilt denne sesongen enn tidliger. Selv om oppnåelsen ikke var på 80%, var det godt oppunder. Jeg personlig synes det fungerer fint nok, og at The Punishment gjør sitt til at "ikke spilte kamper" også er OK. I SC er det også spilt en hel del kamper, og sluttspillkampene har såvidt begynt å avvikles. Også der er prosent spilte kamper ganske så høy. Alt i alt en helt ok elitesesong.

- Sluttspillkveld med sosialt samvær i november (en i NC og en i SC)
** Vi har nok fortsatt noen utfordringer med å få dette til en sosial ting for fler enn to spillere i gangen, men man er vel så oppslukt av seg selv og sin kamp uansett at det er like greit å skryte av seieren sin på nettet etterpå. Og da ere jo bra at vi har denne siden Smile

- AnBBL Champions' Final blir spilt (evt med Bloodbowl-thegame over nett) og ikke avgjort på cointoss..
** Dette gjenstår det å se om vi får til, men muligheten er gode da NC Champions reiser til hamar / stange i jula..

- 8 deltakere på Semi Pro turneringen "Keffo Kup", på Setermoen i helga uke 38 eller 40 (avklaring kommer i Keffo Kup tråden når klart) SC coacher oppfordres til å delta!
** Tjaaa.. Kun fire deltakere i årets Keffo Kup, men to av dem kom fra SC - og det er ikke værst bare det! Et godt antall kamper ble det allikevel, nok til å fylle behovet for noen uker fremover i tid etterpå Smile

- Ha sameksistens med/skape grobunn for andre spillvarianter som 40k, fantasy etc Smile
** Det var vel to eller tre slag 40K som ble spilt av NC coacher ila sesongen. Det er mulig bloodbowlkampene spiser bort for mye fritid, men jeg kan ikke ærlig si jeg er 100% sikker på det...
- The Ref

17. Dec. 2008 - 12:33
I second that!
Og de som synes det blir for få kamper, har store muligheter for å spille opp "kokos" lagene sine. Noen av oss jobber nemlig til tider både sent og tidlig, og må forholde seg til andre mennesker man bor sammen med.
- Azmodai

16. Dec. 2008 - 19:30
En sesong som varer fom høst tom vår hadde vært ideelt med et mål om X antall kamper før jul og resterende ila våren. Så kan finalene gå før sommerferien. Liker at det er 2 kamper mot hvert lag så derfor passer en slik modell bra, da rekker vi også 40k ;-)

R
- Red Skullz

15. Dec. 2008 - 22:59
ca. en kamp annen hver uke i a-ligaen, slik det har vært i snitt, er passe for mitt vedkommende. Men hver og en får jo snakke for seg selv.
- Hannibal Hector

15. Dec. 2008 - 18:56
Full serie på en høst, er nok litt mye. Viser seg igjen at mange ikke har sjangs til å få spilt alle kampene. Skulle også gjerne hatt tid til litt 40k...
- Azmodai

14. Dec. 2008 - 21:20
Jeppsi peppsi

Dette blir tredje eller fjerde gangen vi gjør dette, så dere begynner vel å vite hva dere skal gjøre med denne tråden Smile

Skriv alt dere har av tanker rundt sesong 6, hva gikk galt, hva gikk bra, hvordan kan vi gjøre sesongen bedre?

Dere har til og med 31.januar 2009 på dere til å skrive inn deres tanker.

Tråden lagres for all evighet, selv om den kun da er synlig for commish'er, og saker vil bli tatt tak i.

Da håper jeg på mange konstruktive forslag Smile
- The Ref
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 08 Jun 2010 09:43    Tittel: Svar med Sitat

Season VII

29. July 2009 - 11:30
Takk for nyttige tilbakemeldinger, her kommer noen forslag / svar.


#COACH PROFIL
AnBBL Staff er forbeholdt de som er med å drifte ligaen. Dette er Commish, Co-commish og diverse andre karakterer (som da Bookie, Fritz von List, selv om bookie tråden er lite besøkt..).
Vanlige coacher får ikke plass her, og spillere som er døde er døde (ergo ingen plass til avdøde Wychwetyl)
Det er dessverre ikke mulig å overføre spillere mellom lag, selv ikke for commish - i såfall kunne vi evt hentet over stjerner som trakk seg tilbake for å jobbe videre i staben, hvor sjansen for å dø er litt mindre (f.eks AnBBL legenden Fluffy Papaya om han en gang skulle bli interessert).
Det er dog en mulighet for vanlige coacher å få sin profil med bilde og det hele, det er å bruke en spillende trener, slik som vår ene co-commish Red Skullz har gjort. Dør denne spillende coachen, så er det bare å gjøre som fantomet - la sønnen overta i samme navn (f.eks "Red Skullz den andre" eller "Red Skullz" jr.") og så linke til forgangeren i profilen.

Jeg melder dette ønsket til Casper though, så vil det kanskje en gang i fremtiden bli mulig å lage en profil utover adresse og telefonnr på coach'id'er også.

#FORUM TRÅDER
Selv om de er inaktive betyr det ikke at de aldri vil bli brukt igjen, men jeg har nå ryddet littegrann slik at vanlige coacher ikke ser alt som ligger her Smile KEFFO KUP tråden vil f.eks bli gjenbrukt når høstens ståre semi pro kup nærmer seg.

#CUP'er
"da KEFFO KUP" vil også i år bli avholdt i nord. Håper på stor deltakelse i år! Siste helg i september, starten oktober er vanlig tidspunkt for denne. Begynn å spar penger, så skal vi komme med dato så snart det lar seg gjøre å avklare den. (Trofeet, "da Golden Keffo Orc" har allerede hjulpet meg å vinne en kamp med Firey Tigers!!)

"Rusty Skull Cup" vil bli avholdt igjen på nyåret, omtren samme tid som årets ble avholdt.

Utenom disse to skal det være veldig gode grunner for å avholde flere semi pro turneringer, men det er jo alltids mulig å arrangere samlinger hvor man spiller vanlige semi pro kamper.

# MATCH NOTES
Ja, her har mange et potensial for å forbilde litt bedre Smile Bare husk at uttalelser fra coacher i anførselstegn kan være hva som helst, så lenge det gjenspeiler kampen noe.. og ikke er såpass fælt at det må fjernes i etterkant..
- The Ref

27. July 2009 - 23:13
Sånn btw, dere burde fjærne noen tråder i forumet. Begynner å bli endel av dem nå som aldri kommer til å bli brukt igjen :P
- Kaufer

20. July 2009 - 18:05
Blir en form for ordning m.t.p. link til de representative coachene i ligaen, men spot på AnBBL-laget er nok forbeholdt allstars karakterene. Men plutselig fylles laget opp ved en senere anledning Smile Kom gjerne med tanker om andre forbedringer\endringer, ikke lang tid før denne tråden blir lukket, sesong 8 er snart i annmarsj.
- Capshaw

11. July 2009 - 23:17
Denne sesongen har vært artig ja! Og som den med nest flest kamper denne sesongen etter Capshaw (28 mot 34) så er jeg mer enn klar for Alpha ligaen til høsten:)
Appropo Capshaw så føler jeg han med sine kamprapporter hvor det kun står ting som "MØKK" er et heller dårlig forbilde for oss andre! :P (hmm, ser for meg tyn til mandag nå)

Kan jo lufte idèen jeg kom med til Capshaw her også; Det at alle coacher enten kan bli med på anbbl laget som en liten gimmic, eller bare gjøre noe så man kan linke dem og kanskje skrive noe rundt den karakteren i en profil.

Og håper det blir flere cuper ja, blir nok et Goblin lag på meg snart, så trenger å spille opp det:P
- Nozdormu

11. July 2009 - 23:03
Da ere på'n igjen, sesongen skal evalueres og deres meningsytringer er ønsket Smile

Noen korte betraktninger/oppsummeringer fra min side:
# Bra vi har fått med flere coacher i sør, etter sommeren håper jeg flere av disse er klare for elitesesong!

# Dårlig sesong for BB i nord, med folk vekk på jobb og mye annet hobbyfokus.

# Litt slappere overall på kamprapporter enn jeg kunne ønsket og i forhold til tidligere sesonger. Ikke glem dette da det er viktig for nytelsen når man om noen år skal bla til bake og gå igjennom hva som skjedde i sesongene.

# Flere forbedringer til siden fra Casper, den største og beste at man nå kan kjøpe bounties fra laget sitt sin "add player/staff" knapp. Her er det fortsatt noen barnesykdommer som jeg feilrapporterer og som det jobbes med.

#Økonomisk overskudd, vi har allerede ca 200 kroner over det årets leie for siden koster. Dette vil antakelig bli brukt til et skikkelig AnBBL Champions Trofé i stor størrelse.

# Rusty Skull Cup - åres Semi pro vår turnering avholdt 9.april, arrangert på skullerud fritidsklubb. Grei deltakelse, største på en semi pro turnering så langt, med 6 spillende coacher Smile Dette vil forhåpentligvis bli vårpartens ekvivalent til høstpartens Keffo Kup i lang tid fremover, og deltakelse neste år vil være med på å bygge oppunder "tradisjonen". Tanken er altså at man på våren har en stor samlende semi pro turnering i sør, og på høsten en stor samlende semi pro turnering i nord.

# Rusty Skull Cup trofee ikke laget Sad Dette håper jeg blir gjort asap, slik at jeg får laget regler for det og innlemmet det i AnBBL reglene.

# Bra insj med AnBBL Legacy Team, synd at det var liten deltakelse og at ikke alle varslede bidrag ble sendt inn.

# Ingen AnBBL deltakere på Blood Bowl Grand Tournament i Nottingham i år - det er verdt turen, begynn å spar til neste år (en gang i slutten av mai vanligvis).

# Co-commisher - BRA JOBBA! Spesielt veldig mye bra insj og oppfølging av Hannibal Hector - supert Smile

TIL SLUTT:
Ble litt utenom sesong VII også, håper jeg ikke gikk for langt men at noen av dere har lest dette og kommer med konstruktive tilbakemeldinger for å gjøre AnBBL til et bedre sted å spille BB.
- The Ref
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Vis Innlegg fra:   
Start Nytt Tema   Svar på Tema    Team Anarchy Hovedsiden -> AnBBL diskusjoner Alle klokkeslett er CET (Europa)
Side 1 av 1

 
Gå Til:  
Du kan ikke starte nye temaer i dette forumet
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Charcoal Theme by Zarron Media

Opprett ditt eget phpBB 2 forum gratis her | Personvern