bigbossredskullz" /> Bardu brettspill og brunt drikke" /> Anarchy Blood Bowl League" /> 2d6 Norsk Warhammer Forum" /> Team Anarchy :: Vis Temaet - Decay
Team Anarchy Hovedsiden Team Anarchy
Det kaotiske forsøket på å organisere spilling innenfor Warhammer Fantasy Battles, Warhammer 40.000, Blood Bowl, Flames of War og mer!
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   Bli MedlemBli Medlem 
 ProfilProfil   Sjekk private meldingerSjekk private meldinger   Logg InnLogg Inn 

Decay

 
Start Nytt Tema   Svar på Tema    Team Anarchy Hovedsiden -> AnBBL diskusjoner
Vis Forrige Tema :: Vis Neste Tema  
Av Innlegg
Nozdormu
Medlem
Medlem


Ble Medlem: 31 Mai 2010
Innlegg: 45

InnleggSkrevet: 22 Jul 2010 19:03    Tittel: Decay Svar med Sitat

Testa ut Khemri med de nye Tomb Guardians i går og fikk en cas mot meg der Capshaw rolla først Badly Hurt og så Kill (jeg regenererte).

Hva får da han som stod for cas'en? Gjelder det høyeste kastet? Eller gjelder alltid det siste kastet?

Kan ikke se at det står noe om det i regelboka. Men, kan jo seff ha oversett noe:)
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
RedSkullz
Administrator
Administrator


Ble Medlem: 13 Jan 2008
Innlegg: 2545
Bosted: Populært kalt Mordor..

InnleggSkrevet: 22 Jul 2010 20:37    Tittel: Svar med Sitat

Han skal uansett ha det første, er ikke nok inne på de nye reglene til å kommentere selve decay regelen Smile

R
_________________
Bloggen min, bigbossredskullz Smile

Stuart skrev:

Your logs always manage to inspire me -- you're a pro kitbasher and you tend to create a very unique esthetic with your models.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Ref
AnBBL Commish
AnBBL Commish


Ble Medlem: 15 Jan 2008
Innlegg: 1810

InnleggSkrevet: 22 Jul 2010 23:35    Tittel: Svar med Sitat

Angående uklarhet mtp SPP som følge av serious injury på CAS mot en spiller med Decay.

Noen punkter:
1. Skader man en spiller med Decay så skal man kaste "to ganger", ikke "først en gang så en gang til" på serious injury tabellen.
2. Selv om man påfører dobbel skade, så blir bare en "person" skadet, altså en casualty.
3. En liknende situasjon har man ved bruk av apothecary, hvor man også kaster to ganger på serious injury tabellen.

Inntill evt andre offisielle svar kan bli funnet andre steder, tolker vi i AnBBL decay på følgende måte:
* Spiller/fans/random event/mercenary som påfører skaden, får 2SPP som for én cas. Ref punkt 2.
* I kamprapporten skrives skadeyteren inn i bolken for den mest seriøse av de to skadene, på samme måte som vi gjør når apoth fører til to skader - ref pkt 3. Det har ingenting å si hvilke av disse skadene man kaster først eller sist - Ref punkt 1.

Konklusjon:
### Decay ###
Vi behandler SPP tildeling for CAS mot spillere med decay på samme måte som mot spillere man bruker apothecary på, altså kun en CAS, men kredit for den verste av de to.

Se vårt regeltillegg:
http://anarchy.bloodbowlleague.com/default.asp?p=ru&seek=decay
_________________
Visit AnBBL
Come'n get some!

Note to self: Tactical Marines er Awesooooome å male Very Happy
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
capshaw
Ny medlem
Ny medlem


Ble Medlem: 16 Jan 2008
Innlegg: 11

InnleggSkrevet: 23 Jul 2010 12:12    Tittel: Svar med Sitat

The Ref skrev:
Angående uklarhet mtp SPP som følge av serious injury på CAS mot en spiller med Decay.

Noen punkter:
1. Skader man en spiller med Decay så skal man kaste "to ganger", ikke "først en gang så en gang til" på serious injury tabellen.
2. Selv om man påfører dobbel skade, så blir bare en "person" skadet, altså en casualty.
3. En liknende situasjon har man ved bruk av apothecary, hvor man også kaster to ganger på serious injury tabellen.

Inntill evt andre offisielle svar kan bli funnet andre steder, tolker vi i AnBBL decay på følgende måte:
* Spiller/fans/random event/mercenary som påfører skaden, får 2SPP som for én cas. Ref punkt 2.
* I kamprapporten skrives skadeyteren inn i bolken for den mest seriøse av de to skadene, på samme måte som vi gjør når apoth fører til to skader - ref pkt 3. Det har ingenting å si hvilke av disse skadene man kaster først eller sist - Ref punkt 1.

Konklusjon:
### Decay ###
Vi behandler SPP tildeling for CAS mot spillere med decay på samme måte som mot spillere man bruker apothecary på, altså kun en CAS, men kredit for den verste av de to.

Se vårt regeltillegg:
http://anarchy.bloodbowlleague.com/default.asp?p=ru&seek=decay


Legg også til at apoteker eller regenererer man, så skrives begge resultatene i kamprapporten. "Victim healed by apothecary, victim regenerated"
_________________
You'll never walk again.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Vis Innlegg fra:   
Start Nytt Tema   Svar på Tema    Team Anarchy Hovedsiden -> AnBBL diskusjoner Alle klokkeslett er CET (Europa)
Side 1 av 1

 
Gå Til:  
Du kan ikke starte nye temaer i dette forumet
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Charcoal Theme by Zarron Media

Opprett ditt eget phpBB 2 forum gratis her | Personvern